Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TEPE 0,8 mm Extra Soft zöld 8 db

4,7 159 értékelés
2 250 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 2 250 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 2 180 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 2 140 Ft/csomag

TEPE 0,8 mm Extra Soft zöld 8 db

Speciálisan a fogköz tisztításra tervezett TePe márkájú kefekészlet összesen 8 db 0,8 mm átmérőjű hosszú és puha sörtékkel ellátott kefét tartalmaz. Ezt a készletet vezető svéd szakemberekkel együttműködve fejlesztették ki az ételmaradék, plakk és egyéb törmelék nagyon kíméletes eltávolításához amik beszorultak a fogak közé és a hagyományos fogkefékkel nem lehet őket eltávolítani. A kefe finom sörtéi alkalmasak a fájdalommentes fogkő eltávolításra még érzékeny traumatizált íny esetében is. Ugyancsak alkalmasak a sebészeti beavatkozások és a fájdalmas ínygyulladás esetén. A kefe munkafelülete műanyaggal szigetelt drót, amely gyengéd a fogakhoz és nem jelentkezik használatakor a kellemetlen galvanikus hatás, amikor érintkezik az amalgám töméssel. Tisztítsd meg a fogaidat a fogköztisztító kefével, hogy megakadályozd az ínygyulladást, a fogszuvasodást és a fogágybetegségeket!

Alkalmazás:

Az interdentális fogkefe csúcsát átlósan helyed a fogíny szélére. Keresd meg az ideális szöget, hogy lehetővé tedd az ecset erőhatás nélkül történő behelyezését és finoman hatolj be a fogközi területbe. Néhány mozdulattal mozgasd a kefét előre-hátra. Tisztítsd meg a kefe méretének megfelelő interdentális helyet. Használd a többi ecsetméretetet a különböző rések számára.

A szett tulajdonságai

  • A szett 8 db 0,8 mm átmérőjű kefét  tartalmaz
  • Keféknek hosszú és nagyon puha sörtéik vannak, amik a fogak közötti réseket tisztítják
  • Megelőzésként használható a fogínygyulladás, fogszuvasodás és a fogágybetegségek ellen
  • Úgy tervezték, hogy érzékeny és traumatizált ínynél is használható legyen
  • Lehet használni sebészeti műtétek és fájdalmas ínygyulladás esetén is
  • A kefék huzala műanyag szigetelésű
  • Kiválóan képesek behatolni a fogak közötti résekbe és alkalmasak az implantátumok és fogszabályozó készülékek tisztítására is
  • A kefék hatékonyak, és könnyebben kezelhető, mint a fogselyem vagy fogpiszkáló
  • 1 kefe maximális élettartama 2 hét
  • Narancssárga szín

A szépségért és az egészség a fogakért

Szeretnél szép és egészséges fogakat? Nem akarsz szenvedni az ínygyulladástól vagy a szájszagtól? Tegyél meg mindent a szájad egészségéért! A jó fogmosáshoz nem elég a klasszikus fogkefe. Az megtisztítja a fogat és a fogfelületet elöl és hátul, de nem elég a fogak közti szűk helyekhez. A legtöbb ételmaradék, fogkő és más szennyeződés pontosan ott van. Ha nem tisztítod ki, ínygyulladást, fogszuvasodást és kellemetlen szájszagot okoz. A megfelelően kiválasztott interdentális fogkefe megtisztítja ezeket a helyeket és biztosítja a baktériumok egyensúlyát a szájban. Az interdentális kefék használatát még a nagyobb gyermekeknek is meg kell tanulniuk annak érdekében, hogy a rendszeres fogápolás egészséges és erős fogakat eredményezzen.
Biztosíts egészséges fogakat magadnak és gyermekeidnek!

Mindennapi fogmosás a fogköztisztító kefével

Úgy tűnhet, hogy a fogak tisztítása a fogakkal végzett munka sok időt és pénzt igényel. De az ellenkezője igaz! Az idő és a pénz, amellyel a fogaidat ezzel a speciális fogkefével ápolod, több százszorosan megtérül az egészséges és gyönyörű fogak formájában, így nem kell gyakran a fogorvosodhoz fordulnod. Ha rendszeresen és felelősen gondoskodsz a fogaidról, néhány perc alatt távozhatsz a megelőző vizsgálatokról azzal a felemelő érzéssel, hogy erőfeszítéseid elnyerték jutalmukat. A fogmosás kezdetei az interdentális kefékkel igényesebbek lehetnek, de biztosan napról napra járatosabbak és gyorsabbak lesznek.
Naponta rendszeresen és felelősen gondoskodj a fogaidról!

 

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 8 db

Kefe nagysága

ISO méret 1 (0,7 - 0,8 mm)
Kód:  ZUB256
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7317400002361

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15