Oldal frissítése

Telefunken 22255

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Telefunken 22255

Szakszerű körömápolást szeretnél a saját otthonodban, kényelmesen? Ez esetben ne hagyd ki az elektromos Telefunken 22255 berendezést! A kiváló tervezésnek és kialakításnak köszönhetően mindennapi, otthoni használatra is alkalmas. Az ergonomikus kiképzésnek hála, nem erőlteted meg vele a kezedet. Hosszabb reszelés során sem okoz fájdalmat. A csomagban hat reszelő/csiszolófej található a különböző felhasználáshoz. Az elektromos körömreszelőt egy LED-lámpával is felszerelték, így jól látsz segítségével a kevésbé hozzáférhető helyeken is. A reszelő alkalmas természetes, gél és akril körmök előkészítésére.  

A Telefunken 22255 elektormos körömreszelő főbb jellemzői

  • Elektromos Telefunken 22255 reszelő mindennapi használatra
  • Ergonomikus kialakítás az egyszerű fogás érdekében
  • Hat féle fej
  • LED lámpa világítás a kevésbé hozzáférhető helyekhez
  • Alkalmas természetes, gél és akril körmök előkészítésére

Hat fej garantálja a sokrétű felhasználást

A durvább zafír kúppal gyorsan eltávolítható a bőrkeményedés. Ahhoz, hogy megszabadulj a benőtt körmöktől, használd a dörzsölő fejet. Ugyancsak alkalmas a köröm polírozására, az élek csiszolására, valamint a körömfelület kiegyenlítésére. A finom kerek csiszolófejjel tökéletesen sima körömfelszín érhető el. A durva kerek csiszolófej alkalmas a körmök reszelésére is. Tökéletesen polírozott körmöket kapsz a Telefunken 22255 elektromos körömreszelő polírozó fejével. A henger alakú készülék kiegyenlíti a körömfelszínt.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Feltétek száma 6

Tápellátás

Áramforrás Elemes
Pótelemek AA (ceruzaelem)

Tulajdonságok

Tulajdonságok Véletlen bekapcsolás elleni védelem, Beépített világítás, Természetes és zselés körömhöz
Kód:  TELEF222
Termékszám:  22255-B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15