Oldal frissítése

TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious

-51%
Szállításra kész > 10 db
4 480 Ft
2 190 Ft
1 720 Ft áfa nélkül
Szereti a fejmasszázst, szereti a hajápolást a fodrászával, de szükségtelenül túlárazottnak tartja a szolgáltatásait? Ha igen, akkor a Tangle Teezer hajkefe a legjobb választás az Ön számára. Nemcsak egy rendkívüli segítő, hanem az is a célja, hogy pontosan kövesse a fej formájá, ezáltal kellemesen masszírozva a fejet, hogy a fésülködés gyors és fájdalommentes folyamat legyen. A hajkefe regenerálja a hajat  tövektől a végekig. 
A Tangle Teezer hajkefe az utolsó részletig tökéletesítésre került, professzionalizmusa pedig messze maga mögött hagyja az összes többi fésűt. A sörték speciálisan a kefe felszínén helyezkednek el, és az egyedülálló képességük, hogy tökéletesen kibontják a csomót mindenhol. A fésülés még soha nem volt ilyen könnyű; nem okoz fájdalmat, és ezentúl soha nem is akar majd mást csinálni! A hajápolás ezzen a hajkefével egy kellemes élmény lesz minden alkalommal.
A legtöbb nő nem veszi észre, hogy a rossz hajkefe károsítja a hajat, húzza és könnyen el is töri. Ennek következtében a haj törékenyebb, vékonyabb lesz, elveszíti a fényét, a volumenét, nem beszélve a csúnya kopott végekről. Ha ezek a problémák Önt is érintik, most lesz lehetősége változtatni rajtuk. Mosás után a haj kifésüléséhez kérje mindig a Tangle Teezer hajkefe segítségét. Rendszeres használat mellett érezni fogja Ön is és a környezete is, hogy megváltozik a haja minősége, már rövid időn belül. Most, hogy tudja ezt az egyszerű és gyors megoldást, ne habozzon, és szerezze be ezt a terméket!

Szín:
Lila-rózsaszín


 

 

 

 


 

 

 

 

4,9
518 felhasználó értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés
Haj típusa Minden típusú hajra
Fésű és kefé típusa Funkciós kefe
Fésű és kefe tulajdonságai Fésülés
Kód:  KSPO104
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  5060173370022