Oldal frissítése

Taf Toys Zenélő játék az autóba

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Taf Toys Zenélő játék az autóba

A zenés szőnyeg a tökéletes játék a gyerekeknek az autóülésben. A gyerekeket az utazás közben sokáig szórakoztatja, így csendben és nyugalommal figyelhet a vezetésre. A Taf Toys színes szőnyeg játéka sok hang- és fény hatással büszkélkedik. Biztonsági tükör és a lógó játékok jellemzik, a gyermeki érintés pedig aktiválja a fényeket és a kellemes dalokat. Amikor zenét játszik, a bagoly szép szemei világítanak.

A Taf Toys Zenélő Autós Szőnyeg főbb jellemzői

  • Színes játék a Taf Toys-tól
  • Négyszög alakú zenélő szőnyeg, amely lefoglalja a gyereket az autóban egy hosszabb utazás alatt
  • 3 darab AA elemmel működik - ezt a csomag nem tartalmazza
  • A játék fejleszti az érzékeket

A zenélő játék felszerelése

A zenélő játék könnyen felszerelhető a műanyag fogantyúval és tépőzárral. Minden egyszerűen hozzákapcsolható az ülés fejtámlájához. A fény és a hanghatások a gyermeki érintésre aktiválódnak.Egy átlagos és unalmas autóút ezzel a játékkal csodálatos szórakozás lesz.

Kód:  HRAif3704
Termékszám:  605566118352
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05