Oldal frissítése

Taf Toys Zenélő Autós Bagoly

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Taf Toys Zenélő Autós Bagoly

A zenés bagoly a tökéletes játék a gyerekeknek az autóülésben. A gyerekeket az utazás közben sokáig szórakoztatja, így csendben és nyugalommal figyelhet a vezetésre. A Taf Toys színes, bagoly alakú játéka sok hang- és fényeffektel büszkélkedik. Egy biztonsági tükör és a lógó játékok , amelyek kivilágítják a baglyot, amelyen a gyermek aktiválja a fényeket és a kellemes dalokat. Amikor zenét játszik, a bagoly szép szemei világítanak. 

Főbb jellemzői a Taf Toys Zenélő Autós Bagolynak

  • Színes játék a Tag Toys-tól
  • A zenélő bagoly, amely lefoglalja a gyereket az autóban egy hosszabb utazás alatt
  • A játék nappali és éjszakai dalbeállításokkal is rendelkezik
  • 3 darab AA elem a játékba - nem mellékelt
  • Akkumulátor 2 x AAA a távirányítóba - nem mellékelt

A zenélő játék felszerelése

A zenélő játék bagoly könnyen felszerelhető a műanyag fogantyúval és tépőzárral. Minden egyszerűen hozzákapcsolható az ülés fejtámlájához. A távirányítóval irányíthatja a zenét, és kiválaszthatja, hogy a nappali vagy éjszakai zenéket szeretné e kiválasztani. Így, ha a gyermek elalszik, anélkül, hogy megállna az autóval, elnémítja a zenét. Egy átlagos és unalmas autóút ezzel a játékkal csodálatos szórakozás lesz.

 
Kód:  HRAif3702
Termékszám:  405561181562
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05