Oldal frissítése

T-tomi rácsvédő párna, szürke pöttyös

5 6 értékelés
15 790 Ft

T-tomi rácsvédő párna, szürke pöttyös

Hat összekapcsolt, puha párna a legjobb minőségű anyagokból luxus designnal szürke pöttyös mintával. A T-tomi rácsvédő párnaszettet elég egyszerűen a gyermekágy oldalához rögzíteni, és  babád azonnal biztonságban és kényelmesen fogja érezni magát. Könnyebben elalszik és pihen majd. A párnák 100 % pamutból és puha, meleg kötött MINKY (3+3) anyagból készülnek. A párnák kiváló minőségű antiallergén PES golyókkal vannak töltve. Ezen felül praktikus, behúzható csomagolásban van forgalmazva. Ezt nagyra értékeled majd mind utazáskor, mind a tárolás során. A T-tomi párnák megfelelnek a legszigorúbb előírásnak, és születéstől kezdve alkalmasak. Biztosan örömet szereznek ajándék formájában is a leendő kismamák számára.

A T-tomi rácsvédő párnaszett legfontosabb jellemzői

  • A T-tomi rácsvédő hat darab összekapcsolt párnából áll
  • Kiváló minőségű anyagokból készül: luxus MINKY kötött anyagból és 100 % pamutból
  • Töltőanyaga szilikonizált poliészter (PES golyók), antisztatikus és antibakteriális
  • A T-tomi rácsvédő párnák a kötőszalagoknak köszönhetően könnyen rögzíthetők a gyermekágy oldalához
  • Gyönyörű modern design, szürke pöttyös mintával
  • Kiváló minőségű kivitelezés cseh gyártótól
  • A T-tomi rácsvédő megfelela Cseh Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának 84/2001 számú rendeletében előírt, 3 év alatti gyermekek számára készített játékok és termékek higiéniai követelményeiről szóló és az Oeko Tex Standard 100 szabványnak

Egyszerű karbantartás

A T-tomi rácsvédő párnaszettet nagyon könnyű karbantartani. Elég mosógépben kimosni, 40 °C-os kímélő programon. Mosás után rázd fel a párnákat, formázd meg őket, és hagyd szabadon megszáradni.

A párnák mérete:
35 × 35 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Hossz

Hossz 210 cm

Típus

Típus Párna

Ballasztanyag

Töltet PES-golyók
Kód:  BABY7174
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166545038
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15