Oldal frissítése

T-tomi pelenkázó alátét Trees

4,8 15 értékelés
6 190 Ft

T-tomi pelenkázó alátét Trees

A kisgyermekek gondozása azt jelenti, hogy fel kell készülni a váratlan helyzetekre, és gyorsan kell kezelni minden problémát. Sétálni vagy vásárolni mentek a bevásárlóközpontba, és sürgősen pelenkát kell cserélned a babádnak? A nagyszerű T-tomi pelenkázó alátét segítségével könnyedén bepelenkázhatod a babát bárhol az otthonotokon kívül. Anyagának köszönhetően könnyedén kimosható a mosógépben, így tökéletesen alkalmas az ismételt használatra. A jól kihasználható T-tomi pelenkázó alátét méretei 50 × 70 cm. A gyártáshoz egy többszínű mintát választottak ki, amely minden gyerekszobát feldob. Az aranyos állatok minta vidámmá teszi, amely szórakoztatja a babát pelenkázás közben. Ezenkívül a hason fekvés alkalmával fejlesztheti az érzékeit.

A remekül kihasználható T-tomi pelenkázó alátét Trees termék fontosabb tulajdonságai

  • Az utazáshoz használható T-tomi pelenkázó alátét leegyszerűsíti a pelenkacserét, ha úton vagytok
  • Nem kell aggódnod a karbantartása miatt, ugyanis az anyagának köszönhetően csak kell mosnod a mosógépben
  • Puha kialakításának köszönhetően kemény felületekre is remek választás
  • A pelenkázó alátéttel nincs is szükséged pelenkázóasztalra
  • A jól kihasználható T-tomi pelenkázó alátét méretei 50 × 70 cm
  • A felületén többféle szín és minta jelenik meg
  • Mintája állatok

Pelenkacsere gyorsan, aggodalmak nélkül

A pelenkázás eleinte kihívást jelenthet az apukák és az anyukák számára. A remekül kihasználható T-tomi pelenkázó alátét gondoskodik arról, hogy minden könnyebben menjen. Puha kialakítása kifejezetten kemény felületen, például komódon vagy pelenkázóasztalon való használatra alkalmas. Az alátétben elrejtettek egy kemény lapot, így arra is van mód, hogy a kádon vagy a kiságyon helyezd el. A kiságyon elhelyezhető pelenkázó alátét remek megoldás, ha otthon nincs elég hely a pelenkázóasztalnak.

Paraméterek

Méretek

Pelenka méretei 50 × 70 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó, Puha
Elhelyezés Kiságyra

Típus

Típus Anyag (mosható)

Megjelenés

Szín Többszínű
Minta Állatok
Kód:  BABY12812
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166546103

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05