Oldal frissítése

T-tomi pelenkázó alátét, Pink dots

4,8 15 értékelés
6 090 Ft

T-tomi pelenkázó alátét, Pink dots

Gyermekek esetében mindig előre kell számítani a váratlan eseményekre. Ha a bevásárlóközpontban vagytok vagy épp sétáltok, és gyorsan pelenkát kell cserélni, ne aggódj, van megoldásunk erre is! A remek T-tomi pelenkázó alátét gondoskodik arról, hogy pillanatok alatt ki tudd cserélni a pelenkát, legyetek bárhol is. Anyagkialakításának hála, a mosógépben kimosható, így újra és újra felhasználható. A remekül kihasználható T-tomi pelenkázó alátét méretei 50 × 70 cm. A mindenhez illő fehér színben készült. A bájos pöttyök minta szórakoztató, amelyet imádni fog a baba pelenkázás közben. Hason fekvéskor pedig arra ösztönözheti, hogy felemelje a fejét.

A jól kihasználható T-tomi pelenkázó alátét, Pink dots termék leglényegesebb tulajdonságai

  • Az utazáshoz használható T-tomi pelenkázó alátét segítségével egyszerűbb lesz a pelenkacsere még akkor is, ha úton vagytok
  • Anyagának kialakítása lehetővé teszi a gépi mosást
  • Kellemesen puha kialakításának köszönhetően kemény felületeken való használatra alkalmas
  • A ftalátmentes kialakítás természetes dolog
  • A remek T-tomi pelenkázó alátét méretei 50 × 70 cm
  • A színe fehér
  • Mintája pöttyök

Pelenkacsere közben is kényelmesen

A pelenkacsere eleinte nehéznek tűnhet. A remekül kihasználható T-tomi pelenkázó alátét segíteni fogja ezt a nehéz tevékenységet. Puha kialakításának köszönhetően ez az alátét kemény felületen, például komódon vagy pelenkázóasztalon való használatra szolgál. A gyártó számára is fontos a gyermek egészsége, ezért ftalátmentes terméket készített.

Paraméterek

Méretek

Pelenka méretei 50 × 70 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó, Puha, Ftalát-mentes
Elhelyezés Bárhol

Típus

Típus Anyag (mosható)

Megjelenés

Szín Fehér, Rózsaszín
Minta Pöttyök
Kód:  BABYls357
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595695404650

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05