Oldal frissítése

T-tomi Bambusz törölköző 1db - Kisautók

4,8 16 értékelés
Leárazás -10 %
3 590 Ft 3 990 Ft

T-tomi Bambusz törölköző 1db - Kisautók

A T-tomi törölköző kétrétegű bambusz anyagból készült. A törölköző gyártásakor üreges szövés technológiát alkalmaztak, és ennek köszönhetően ez a bambusz törölköző többszörösen nedvszívó, puha és finom a klasszikus pamut törölközőkhöz képest. A törölköző varrott szélekkel rendelkezik, így valóban kiváló minőségű.

Legfontosabb jellemzők

  • Bambuszból készült
  • Kiváló nedvszívó képesség és puhaság
  • Újszülötteknek is alkalmas
  • Nem okoz allergiát
  • Antibakteriális
  • Érdekes mintával - kisautók

Már a születéstől fogva alkalmas

A bambusznak és a tulajdonságainak köszönhetően ez a törölköző antibakteriális és hipoallergén, ezért az újszülötteknek is alkalmas. A törölköző nagyon puha és gyengéd a baba bőréhez.

Összetevők:
70% bambusz, 30% pamut

Méretek:
100 x 80 cm

A csomagolás tartalma:
1 db

Karbantartás:
Mosógépben 40 °C-on mosható, és szárítóban is szárítható. Mosáskor ne használj öblítőt, mert az csökkenti az anyag nedvszívó képességét.

A törölköző minden higiéniai feltételnek megfelel az Egészségügyi Minisztérium 84/2001 sz. rendeletében a 3 év alatti gyermekeknek szánt játékokat és egyéb termékeket illetően.

A bambusz előnyei

A bambusz természetes módon antibakteriális, és taszítja a baktériumokat, élesztőgombákat és penészgombákat is. A bambusz emellett antistatikus tulajdonságokkal is rendelkezik, így a port is taszítja, és elnyeli a szagokat. Az anyag másik tulajdonsága, hogy gyorsan eltávolítja a nedvességet a törölközőből. 

Paraméterek

Anyag

Anyag Bambusz

Termék típusa

Termék típusa Törölköző

Méret

Méret 100 × 90 cm

Szín

Szín Többszínű

Csomagolás

A csomagban lévő darabok száma 1 db
Kód:  BABY5338
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166541252

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10