Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

T-tomi bambusz törlőkendő 4 db - fehér

4,8 27 értékelés
3 590 Ft

T-tomi bambusz törlőkendő 4 db - fehér

A bambusz törlőkendők kiváló nedvszívó képességgel rendelkező, gyengéd bambuszból készültek, amely rendkívül gyengéd az érzékeny bababőrhöz. Az anyukák nem csak fürdetéshez használhatják a törlőkendőt, hanem törölközéshez is, és egyéb sokféle felhasználási mód is létezik. A készlet tartalma a bambusz törlőkendő, amely rendkívül praktikusan használható. Ezen kívül az eldobható szalvéták helyett is használhatók.

Legfontosabb jellemzői

 

  • Nagyméretű, rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkező törlőkendő
  • A csomag tartalma 4 db törlőkendő
  • Praktikus és könnyen használható
  • Antibakteriális

A T-tomi bambusz törlőkendő megfelel az Egészségügyi Minisztérium a 3 év alatti gyermekek részére gyártott játékok és termékek higiéniai követelményeiről szóló 84/2001 sz. rendeletének.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Bambusz

Méret

Méret 25 × 25 cm

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gyerekeknek

Minta

Minta Minta nélküli

Csomagolás

A csomagban lévő darabok száma 4 db
Kód:  BABY0256
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166542297
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15