Oldal frissítése

T-tomi Bambusz BIO vállpántos előke, autók

5 2 értékelés
2 790 Ft

T-tomi Bambusz BIO vállpántos előke, autók

A T-tomi előke bambusz viszkóz speciális textilia két rétegéből készült, aminek köszönhetően rendkívül nedvszívó és puha. Két patenttal lehet bekapcsolni és ennek köszönhetően egyszerűen szabályozható az előke mérete.

Legfontosabb jellemzők

  • bambusz viszkózból készült
  • kiváló nedvszívó képesség és puhaság
  • praktikus és egyszerű rögzítés
  • antiallergén
  • természetesen antibakteriális
  • érdekes minta - autók

A bambusz előnyei

A bambusznak és tulajdonságainak köszönhetően az anyag természetesen antibakteriális és taszítja a baktériumokat, az élesztőt és a penészt. Emellett hipoallergén, ezért alkalmas a kisgyermekek általi használatra. Ugyanakkor nagyon puha és gyengéd a bőrhöz. A bambusz további előnye az antisztatikus, portaszító és szagelnyelő tulajdonsága.

Fontos adatok

Összetétel:
70% bambusz, 30% organikus pamut

Méretek:
42 x 27 cm

A csomag tartalma:
1 darab

Karbantartás:
Mosógépben való mosás maximum 40°C-on, szárítógépben is szárítható. Ne használj öblítőt a mosás közben, csökkenti az anyag nedvszívó képességét.

A vállpántos bambusz előke megfelel a Cseh Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma Tt. 84/2001 sz. irányelvének a 3 év alatti gyermekek számára készült játékok és más termékek higiéniai követelményeiről.

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Nyálkendő
Rögzítés fajtája Patentok
Tulajdonságok Ideális utazáshoz, Hipoallergén, Antibakteriális

Szín

Szín Többszínű
Kód:  BABY5653
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166542556

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15