Oldal frissítése

SYOSS Volume, 440ml

4,8 129 értékelés
1 390 Ft

SYOSS Volume, 440ml

A SYOSS Volume sampon eredményesen erősíti meg a hajat, természetes fényt és látható dússágot kölcsönöz. A gazdag összetételű sampon gyengéden ápolja és tökéletesen tisztítja a hajat, emellett megerősíti a természetes védekezőképességét. Különleges formulájával nagyszerű segítség azoknak, akik szeretnék a haj elnehezítése nélkül fokozni annak volumenét. A sampon megerősíti a hajat, tiszta, táplált és mélyen hidratált hajat eredményez. Használj olyan sampont, amely láthatóan megerősíti a hajadat!


A SYOSS Volume Shampoo 440 ml fő előnyei

  • SYOSS Volume 440 ml sampon lila rizskivonattal
  • 0% szilikon - a hajtömeg csökkentése nélkül
  • Természetes fényt kölcsönöz és láthatóan fokozza a haj volumenét
  • Japán ihlette SYOSS sampon amino komplexszel
  • Gubancolódás elleni hatás akár 48 órán keresztül
  • A sampon erősíti és tisztává teszi a hajat
  • Táplált és mélyen hidratált haj
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült
  • Vegán termék

Japán ihlette SYOSS sampon amino komplexszel

A SYOSS Volume sampon tiszta és kifogástalanul ragyogó hajat biztosít. Az Ázsia ihlette természetes összetételét aminosavakat tartalmazó amino komplexszel kombinálták. A lila rizst tartalmazó hatékony összetétele azonnal hat a hajra és a fejbőrre, dús és egészséges, illetve tiszta és megerősített haj formájában nyújt azonnali végeredményeket.

0% szilikon - a hajtömeg csökkentése nélkül

A SYOSS Volume sampon rendszeres használatával a hajad erősebb, gazdagabb és tökéletesen táplált lesz, a fejbőröd pedig hidratált és védett a káros külső hatásokkal szemben. Élvezd a csodálatos és egészséges, dús hajat!

A SYOSS Volume 440 ml sampon használata

Vidd fel a sampont nedves hajra körkörös mozdulatokkal gyengéden, hagyd, hogy habozzon. A jobb mikrokeringés érdekében masszírozd meg a fejbőröd az ujjbegyeiddel. A gazdag hab megszabadul a hajban található szennyeződésektől. Masszírozás után alaposan öblítsd ki a sampont a hajadból.

Kinek ajánljuk a SYOSS Volume sampont?

A SYOSS Volume sampon ideális választás azoknak, akik vékonyszálú és gubancolódásra hajlamos hajjal rendelkeznek. Többé ne okozzon problémát a vékonyszálú haj nagy igényű kezelése. Még a hajad is lehet erős, egészséges megjelenésű és dús. Bízd a hajad ápolását a Syoss márkára, hiszen a SYOSS Volume termékcsaládot kifejezetten neked és a hajadnak fejlesztették ki.

Légy környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült

Vegán termékösszetétel

Térfogat:
440 ml
Összetevők:
Aqua (Water, Eau) · Sodium Laureth Sulfate · Cocamidopropyl Betaine · PEG-7 Glyceryl Cocoate · Sodium Chloride · Oryza Sativa (Rice) Extract · Glycine · Lysine HCl · Disodium Cocoamphodiacetate · Cocamide MEA · Parfum (Fragrance) · Sodium Benzoate · Citric Acid · Glycol Distearate · Hydrogenated Castor Oil · Laureth-4 · PEG-120 Methyl Glucose Dioleate · Polyquaternium-10 · Sodium Hydroxide · Glycerin · Linalool · Hexyl Cinnamal· Limonene · Benzyl Salicylate · Propylene Glycol · Potassium Sorbate·Sorbic Acid · Benzyl Alcohol



Összetétel

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, Oryza sativa (rizs) kivonat, Glycine, Lizin HCl, Disodium cocoamphodiacetate, Cocamide MEA, Parfum (fragrance), Nátrium benzoát, Citric acid, Glycol distearate, Hydrogenated castor oil, Laureth-4, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, Polyquaternium-10, Sodium hydroxide, Glicerin, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene, Benzyl salicylate, Propylene glycol, Potassium sorbate, Szorbinsav, Benzil-alkohol.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Normál, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml
Kód:  VLS003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101277296
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10