Oldal frissítése

SYOSS Shine and Hold, 300ml

5 2 értékelés
2 490 Ft

SYOSS Shine and Hold, 300ml

SYOSS Shine & Hold - lak na vlasy
 

A Shine & Hold Hajlakk nagyon igényes frizurák extra erős tartására és hosszantartó rögzítésére szolgál. A termék gyengéd formulája nem nehezíti el a hajat és ellátja a megfelelő tápláltsággal és hidratáltásggal. Megbízható védelmet nyújt a napsugárzás és a külső káros hatásokkal szemben, brilliáns ragyogást kölcsönözve a hajnak. Élvezze a hajformázót, amelyre bármikor számíthat!

A hajlakk hosszan tart és természetes ragyogást és formát kölcsönöz hajának akár 48 órán keresztül. A termék könnyen kifésülhető és nem hagy maradványokat haján. Egyedülálló módon ápolja és erősíti a hajat. Haja ragyogó és tökéletesen elkészített lesz. Gyönyörű frizurája lesz, mintha egy professzionális fodrász készítette volna!
Hajtípus:Minden hajtípusra
Alkalmazása:
Rövid fújásokkal vigye fel száraz hajára! 30 cm-es távolságból egyenletesen permetezze hajára! Az egyes hajszálak kezeléséért, a hajlakkot a hajtövektől a hajvégekig permetezze, majd formázza kedve szerint!
Űrtartalom:
300 ml

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Lakk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: UV fénnyel szemben, Kócolódás ellen, Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Simító

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  STL008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100590426
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10