Oldal frissítése

SYOSS Salonplex, 440ml

4,8 65 értékelés
1 490 Ft

SYOSS Salonplex, 440ml

Mechanikailag igénybevett és kémiai anyagokkal kezelt haj ápolására szolgáló egyedülálló hajbalzsam. A professzionális SALONPLEX technológiával készült balzsamot kifejezetten festett, melírozott, hajvasalóval egyenesített és igénybevett hajra fejlesztették ki. Legfőbb jellemzője, hogy belülről tölti fel a hajat, és rendszeres használat mellett védi a hajszövetet a külső környezeti hatásoktól. Könnyebben fésülhetővé teszi a hajat.

Legfontosabb jellemzők

  • Mechanikailag igénybevett hajra
  • SALONPLEX technológia
  • Gyógyítja és védi a hajat

Használat:  Gyengéden masszírozza nedves hajába, majd öblítse le. Rendszeres használat mellett tökéletesebb eredményt érhet el.

Összetétel

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Dimetikon, Prunus serrulata virágkivonat, Glycine, Lizin HCl, Amodimetikon/morfolinometil-szilszeszkvioxán kopolimer, Magnézium-citrát, Magnesium chloride, Isopropyl myristate, Glyceryl stearate, Citric acid, Phenoxyethanol, Stearamidopropyl dimethylamine, Isopropyl alcohol, Nátrium-metilparabén, Parfum (fragrance), Polyquatemium-37, Dikaprilil-karbonát, Laureth-23, Laureth-4, Sodium hydroxide, Glicerin, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Linalool, Salicylic acid, Trideceth-5, Lauryl glucoside, Nátrium-metabiszulfit

Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Finom szálú, Sérült, Száraz, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Proteinekkel

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  VLS644
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101278170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10