Oldal frissítése

SYOSS Repair sampon 3 × 440 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SYOSS Repair sampon 3 × 440 ml

A Repair Therapy sampont a száraz és sérült hajra tervezték. Egyedülálló összetétele olyan ápoló hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megerősítik, táplálják és hidratálják a hajat. A termék erős, finom és tökéletesen regenerált hajat eredményez. Gyorsan és gyengéden távolítja el a haj töredezettségét és nemkívánatos gubancolódását. Használat után a hajszálak mélyen hidratáltak és simák maradnak. Használj olyan sampont, amely megerősíti a hajat és egészséges megjelenést kölcsönöz! A SYOSS Repair kondicionálóval kombinálva érheted el a legjobb élményeket. A készlet 3 flakon sampont tartalmaz.


A SYOSS Repair Shampoo 440 ml sampon fő előnyei, 3 flakon a csomagban

  • SYOSS Repair Shampoo sampon Wakame algával
  • Erős, puha és tökéletesen regenerált hajat eredményez
  • Gyorsan és kíméletesen távolítja el a haj töredezését és a töredező hajvégeket
  • Japán ihlette SYOSS sampon amino komplexszel
  • Segít megelőzni a további sérüléseket
  • Használat után a hajszálak mélyen hidratáltak maradnak
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • 25%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakon
  • Vegán termék

Japán ihlette SYOSS sampon amino komplexszel

A SYOSS Repair sampon tiszta és tökéletesen regenerált hajat biztosít. Az Ázsia ihlette természetes összetételét aminosavakat tartalmazó amino komplexszel kombinálták. A Wakame algát tartalmazó hatékony összetétele azonnal hat a hajra és a fejbőrre, enyhülést hoz és csodálatosan ragyogóvá teszi a száraz hajat, megerősíti a védekezőképességét.

Intenzíven regenerálja a sérült hajat

A SYOSS Repair sampon rendszeres használatával a hajad tiszta és tökéletesen táplált lesz. A gyönyörű szalonfrizura eléréséhez.

A SYOSS Repair Shampoo 440 ml sampon használata

Vidd fel a sampont nedves hajra körkörös mozdulatokkal gyengéden, hagyd, hogy habozzon. A jobb mikrokeringés érdekében masszírozd meg a fejbőröd az ujjbegyeiddel. A gazdag hab megszabadul a hajban található szennyeződésektől. Masszírozás után alaposan öblítsd ki a sampont a hajadból.

Kinek ajánljuk a Repair Shampoo 440 ml sampont?

A SYOSS Repair sampon ideális választás a sérült és elgyengült haj ápolására. Biztosíts a hajadnak olyan sampont, amellyel visszanyeri erejét és egészséges megjelenését. A haj erős és tökéletesen regenerált lesz, nem számít, hogy hány éves vagy, vagy milyen típusú a hajad. Bízd a hajad ápolását a Syoss márkára, hiszen a SYOSS Repair termékcsaládot kifejezetten Neked és a hajad számára fejlesztették ki.

Légy környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

25%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakon

Vegán termékösszetétel

Térfogat:
3×440 ml
Összetevők:
Aqua (Water, Eau) · Sodium Laureth Sulfate · Cocamidopropyl Betaine · PEG-7 Glyceryl Cocoate · Sodium Chloride · Undaria Pinnatifida Extract · Glycine · Lysine HCl · Disodium Cocoamphodiacetate · Parfum (Fragrance) · Sodium Benzoate · Citric Acid · Cocamide MEA · Dimethicone · Glycol Distearate · Hydrogenated Castor Oil · Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride · Laureth-4 · Glycerin · Sodium Hydroxide · Laureth-23 · Limonene · Linalool · Propylene Glycol · Salicylic Acid · Benzyl Alcohol·Phenoxyethanol · Sodium Metabisulfite



Paraméterek

Típus

Termék típusa Sampon

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Normál, Sérült, Rakoncátlan és töredező, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 1 320 ml
Kód:  VLS001s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15