Oldal frissítése

SYOSS Repair, 440ml

4,8 129 értékelés
1 690 Ft

SYOSS Repair, 440ml

Syoss šampon Repair Therapy
 
A Repair Therapy sampont száraz, sérült hajra fejlesztették ki. Egyedülálló összetételének köszönhetően, ápoló alkotóelemei erősebbé teszik, táplálják és hidratálják a hajat. A sampontól a haj szép és erős lesz, tökéletesen megújul. Gyorsan és kíméletesen szünteti meg a hajvégek töredezését. Használat után a hajszálrostok mélyrehatóan hidratáltak és egyenesek lesznek. Kényeztesd magad egy olyan samponnal, amely hajad erőssé és egészségessé teszi!

A sampon gondosan távolítja el a hajról az egész napos szennyeződést, zsírt, és az elhalt hámsejteket - korpát. Egyedülálló módon teszi a hajat ragyogóvá és ellenállóvá. A száraz, sérült haj olyan különleges gondoskodást igényel, amely nagyon kímélő, és hatása azonnal látható. A Repair Therapy sampon igazi kényeztetést nyújt a hajadnak!

Hajtípus:
Száraz, sérült hajra.
Használat:
Vidd fel a nedves hajra, és finoman masszírozva habosítsd fel! Mosás után a hajat alaposan öblítsd le!
Kiszerelés:
440 ml
 

 

Összetétel

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, Undaria pinnatifida kivonat, Glycine, Lizin HCI, Disodium cocoamphodiacetate, Parfum (fragrance), Nátrium benzoát, Citric acid, Cocamide MEA, Dimetikon, Glycol distearate, Hydrogenated castor oil, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Laureth-4, Glicerin, Sodium hydroxide, Laureth-23, Limonene, Linalool, Propylene glycol, Salicylic acid, Benzyl alcohol, Phenoxyethanol, Nátrium-metabiszulfit.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Normál, Sérült, Rakoncátlan és töredező, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101276879
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15