Oldal frissítése

SYOSS Pure Volume, 440ml

4,8 129 értékelés
1 690 Ft

SYOSS Pure Volume, 440ml

A SYOSS Pure Volume micellás sampon az első olyan termékcsalád, amely elhozza a Syoss márka professzionális hatását a felhasználóknak. Az új SYOSS Pure termékcsalád a fodrászok szakértelmével kölcsönöz szalon minőségű, gyönyörű hajat. A termékcsalád termékei tiszta, egyszerű, mégis rendkívül hatékony hajápolók. A SYOSS Pure Volume sampont a vékony szálú és gyenge haj ápolására tervezték, hajmosás után dús volument és rugalmasságot kölcsönöz.


A Syoss Pure Volume Shampoo 440 ml fő előnyei

  • Professzionális ápolást biztosít a haj és a fejbőr számára
  • Frissítő micellás sampon a vékony szálú és gyenge haj ápolására
  • Gyengéden tisztítja meg a hajat és a fejbőrt, eltávolítja a zsírt és a port, valamint a hajformázó termékek maradványait
  • Pure Volume sampon a szalon minőségű, fényes és puha hajért
  • Ideális a dús volumen és rugalmasság eléréshez a haj elnehezítése nélkül
  • Az új Syoss Pure termékcsalád része, amely tanúsított hipoallergén minőséggel rendelkezik
  • Pure Volume sampon szilikonok, ásványi olajok és mesterséges színezékek nélkül
  • A Syoss micellás sampon tiszta formulájának köszönhetően alkalmas a mindennapi ápolásra
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült
  • Vegán termék

Japán ihlette Syoss sampon

A SYOSS Pure Volume sampon tiszta és dús hajat eredményez. Természetes összetevőit Ázsia ihlette. Gyengéden tisztítja meg nem csak a hajat, hanem a fejbőrt is. Remek a por, szennyeződések és hajformázó maradványok eltávolításában. Hipoallergén minőségét az ECARF tesztelte és igazolta.

Dús volumen és rugalmasság a haj elnehezítése nélkül

A Syoss Pure Volume sampon rendszeres használatával a hajad erősebb, dúsabb és gazdag lesz. Szilikonoktól, ásványi olajoktól és mesterséges színezékektől mentes formulájának köszönhetően alkalmas a mindennapi használatra.

A SYOSS Pure Volume 440 ml Shampoo használata

Vidd fel a sampont nedves hajra körkörös mozdulatokkal gyengéden, hagyd, hogy habozzon. A jobb mikrokeringés érdekében masszírozd meg a fejbőröd az ujjbegyeiddel. A gazdag hab megszabadul a hajban található szennyeződésektől. Masszírozás után alaposan öblítsd ki a sampont a hajadból.

Kinek ajánlott a Syoss Pure Volume 440 ml sampon?

A SYOSS Pure Volume 440 ml ideális választás azok számára, akik gyengéd hajápolásra vágynak. Használj olyan sampont, amely gyengéden tisztítja meg a hajat és a fejbőrt, mágnesszerűen vonzza magához a szennyeződéseket, a hajformázószerek maradványát és a zsírt. Nem számít a korod vagy a hajtípusod. Bízd a hajad ápolását a Syoss márkára, hiszen a Syoss Pure Volume termékcsaládot kifejezetten Neked és a hajadnak fejlesztették ki környezettudatosan.

Az EU Ecolabel által tanúsított ökológiai minőség

A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült

Térfogat:
440 ml
Összetevők:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Disodium cocoamphodiacetate, Coco-glucoside, Parfum (fragrance), Glyceryl oleate, Citric acid, Sodium benzoate, Behenamidopropyl dimethylamine, Lactic acid, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride



Összetétel

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Disodium cocoamphodiacetate, Coco-glucoside, Parfum (fragrance), Glyceryl oleate, Citric acid, Nátrium benzoát, Behenamidopropil-dimetilamin, Lactic acid, Hidroxi-propil-guaár-hidroxi-propil-trimónium-klorid.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Lesk a hebkost, Větší objem vlasů, Pružnost vlasů, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Normál, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS1089
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101277579
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15