Oldal frissítése

SYOSS Keratin Protection Spray 200 ml

4,7 11 értékelés
1 990 Ft

SYOSS Keratin Protection Spray 200 ml

Legyen ura saját hajának! Többé nem lesz gondja a haja minőségére. Az új Syoss Keratin spray tökéletes védelmet biztosít, még magas hőmérséklet esetén is, göndörítse, vasalja, szárítsa haját bátran. Folyékony keratin tartalmának köszönhetően, haja egészségesnek látszik majd, és összetétele garantálja, hogy hajformáját akár három napig is megőrizheti. Tűnjön ki a többiek közül, próbálja ki ezt a terméket!

Legfontosabb jellemzők

  • Akár 3 napig is tartja a frizura formáját
  • Védelmet nyújt a vasalással, göndörítéssel és szárítással szemben
  • Az egyedülálló összetétel

Paraméterek és specifikáció:

Fő összetevők:

Aqua, Alcohol denat., Propylene glycol, Polyurethane-48, Sodium benzoate, PEG-60 hydrogenated castro oil, Hydrolyzed keratin, Cetyl ethylhexanoate, Bis-isobutyl PEG/PRG-20/35/amodimethicone copolymer, Parfum, Lactic acid, Polysorbate 80, Butylene glycol, Gluconolactone, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol 

Alkalmazás:

Nedves hajon ne használjon hajvasalót! Nedves hajon: oszlassa el egyenletesen szárítás előtt, majd szárítsa meg haját. Száraz hajon: juttassa a permetet közvetlenül a hajtőre.

Haj típus:

Minden hajtípusra.

Tömeg:

229 g

Rögzítés erősség:

Maximális rögzítés

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Spray

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Simító, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen
Kód:  VLS434
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101049299
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05