Oldal frissítése

SYOSS Keratin, 440ml

4,8 65 értékelés
1 690 Ft

SYOSS Keratin, 440ml

100%-os haj regeneráció

A Syoss új, 100% Keratin hajbalzsamja azáltal regenerálja a hajat, hogy újratölti a hajszálak belsejében nélkülözhetetlen keratint. Használata során a hajad egészségessé, hihetetlenül rugalmassá, puhává és ragyogóvá válik. A balzsam mélyen regenerálja a hajat, amely már az első használat után is élettel telibbnek látszik. A Syoss Keratin hajbalzsam professzionális ápolást és garantált eredményt nyújt a hajad számára.

A Syoss Keratin hajbalzsam megelőzi a hajvégek töredezését, gyengéden lágyítja a hajat, valamint egyszerű kifésülhetőséget és tökéletes ápolást biztosít. Hatékonyan regenerálja még a súlyosan sérült hajat is, amely azonnal egészségesebbé és ápoltabbá válik. Ha nem jutsz el mindig a fodrászhoz, akkor élvezd a luxus érzetet, amelyet ez a tökéletes hidratálást biztosító hajápoló termék nyújt az otthonod kényelmében!
  • Intenzív regenerálást biztosít a hajnak
  • Ragyogóan fényessé teszi a hajat
  • Használata után a haj könnyen kifésülhetővé válik
  • Tökéletesen kezelhetővé és hihetetlenül rugalmassá teszi a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt
  • Megakadályozza a hajvégek töredezését
  • Védi a hajat a káros külső hatásokkal szemben

Aktív összetevők

  • Keratin - a hajat gyönyörűvé, egészségessé, simává, puhává, fényessé, könnyen formázhatóvá és maximálisan dússá teszi

Hajtípus:
Száraz és sérült hajra.
Használata:
Alkalmazd nedves, már mosott hajon, hagyd hatni rövid ideig, majd vízzel alaposan öblítsd ki.
Űrtartalom:
440 ml

Összetevők:
Water, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Hydrolyzed Keratin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Isopropyl Myristate, Citric Acid, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Mica, Sodium Methylparaben, Polyquaternium-37, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Potassium Sorbate, CI 77891


Összetétel

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Quaternium-87, Stearamidopropyl dimethylamine, Dimetikon, Disztearoil-etil-hidroxietil-mónium-metoszulfát, Isopropyl myristate, Nymphaea caerulea virágkivonat, Glycine, Lizin HCl, Hidrolizált keratin, Citric acid, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Parfum (fragrance), Nátrium-metilparabén, Dimethiconol, Polikvaternium-37, Dikaprilil-karbonát, Linalool

Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Finom szálú, Normál, Sérült, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Keratinos

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  VLS018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101278217
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05