Oldal frissítése

SYOSS Keratin, 250ml

3,8 4 értékelés
2 190 Ft

SYOSS Keratin, 250ml

Pěnové tužidlo SYOSS Keratin Style Perfection
 

A Syoss Keratin Style Perfection Hajhabot közvetlenül fodrászok fejlesztették ki és tesztelték, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson az alapos rögzítés, a haj természetes rugalmassága és a termék könnyű használata között. A hajhab segít megformálni a hajat a kívánt formára és tökéletes ragyogást és életerőt is kölcsönöz a hajnak. Gazdag összetételének köszönhetően haja tökéletesen ápolt és természetesen egészséges kinézetű lesz. Használja a hajhabot frizurája befejezéséhez, brilliáns ragyogást kölcsönözve neki! 

Hajtípus:
Minden hajtípusra
Alkalmazása:
A terméket használat előtt jól rázza fel és tartsa a szórófejet lefelé! Nyomjon hajhabot a tenyerébe és oszlassa el nedves haján! Ne öblítse le, formázza haját kedve szerint!
Űrtartalom:
250 ml

 

Összetétel

Aqua, VP/VA kopolimer, Butane, Propane, Propylene glycol, Polikvaternium-11, Nátrium benzoát, PEG-40 hydrogenated castor oil, Polyquaternium-4, Cetrimonium-klorid, Glicerin, Lactic acid, Parfum, Panthenol, Niacinamide, Phenoxyethanol, Hidrolizált keratin, Caprylyl glycol, Citric acid, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Pantolakton

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Kócolódás ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen, Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Simító

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  STL011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100854696
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15