Oldal frissítése

SYOSS Full Hair 5, 440ml

4,8 128 értékelés
1 990 Ft

SYOSS Full Hair 5, 440ml

A SYOSS Full Hair 5 sampon eredményesen erősíti meg a hajat, természetes fényt kölcsönöz, növeli a frizura dússágát és láthatóan fokozza annak volumenét. A gazdag összetételű sampon gyengéden ápolja a hajat, tökéletesen tisztítja és megerősíti a haj szerkezetét és a védekezőképességét. Különleges összetétele nagyszerű segítség azoknak, akik szeretnék fokozni az elvékonyodó és laposodó hajuk dússágát.


A SYOSS Full Hair 5 Shampoo 440 ml fő előnyei 

  • SYOSS Full Hair 5 sampon tigrisfűvel
  • Aktív stimulálás a haj gyökereinek
  • Eredményesen erősíti a hajat, tiszta hajat kölcsönöz
  • Erőt és dússágot nyújt a kivételesen jó megjelenésű hajért
  • Japán ihlette SYOSS sampon amino komplexszel
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült
  • Vegán termék

Japán ihlette SYOSS sampon amino komplexszel

A SYOSS Full Hair 5 sampon a haj túlzott elnehezítése nélkül állítja helyre a haj dússágát, eredményesen erősíti meg a hajat, tiszta, táplált és mélyen hidratált hajat kölcsönöz. Használj olyan sampont, amely helyreállítja a haj dússágát illetve fokozza az elkészített frizura volumenét! Az Ázsia ihlette természetes hatóanyagait aminosavat tartalmazó amino komplexszel kombinálták.

Dús és erős hajat biztosít

A SYOSS Full Hair 5 sampon rendszeres használatával a haj erősebb, dúsabb és tökéletesen táplált lesz, a fejbőr hidratált és védett a káros környezeti hatásokkal szemben. Élvezd az egészséges, dús és gyönyörű, telt hajat!

A SYOSS Full Hair 5 sampon használata

Vidd fel a sampont nedves hajra körkörös mozdulatokkal gyengéden, hagyd, hogy habozzon. A jobb mikrokeringés érdekében masszírozd meg a fejbőröd az ujjbegyeiddel. A gazdag hab megszabadul a hajban található szennyeződésektől. Masszírozás után alaposan öblítsd ki a sampont a hajadból.

Kinek ajánljuk a SYOSS Full Hair 5 sampont?

A SYOSS Full Hair 5 sampon ideális választás azoknak, akik szeretnék ápolni a vékony szálú hajukat. Használj olyan sampont, amely helyreállítja a haj dússágát és fokozza a volumenét. Az egészséges, dús és nagy volumenű csodálatos haj érzéséért. Nem számít a korod vagy a hajtípusod. Bízd a hajad ápolását a Syoss márkára, hiszen a Syoss Full Hair 5 termékcsaládot kifejezetten Neked és a hajadnak fejlesztették ki.

Légy környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

A flakon 98%-ban újrahasznosított műanyagból készült

Vegán termék

Térfogat:
440 ml
Összetevők:
Víz, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caffeine, Hydrolyzed Full Hair 5, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamide MEA, Dimethicone, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Laureth-4,Laureth-23,Geraniol,ButylphenylMethylpropional,BenzylAlcohol,Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Methylparaben, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, CI 60730, CI 1720



Összetétel

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Nátrium-korid, PEG-7 glyceryl cocoate, Centella asiatica levélkivonat, Glycine, Lizin HCl, Caffeine, Disodium cocoamphodiacetate, Nátrium benzoát, Citric acid, Cocamide MEA, Parfum (fragrance), Dimetikon, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Glycol distearate, Hydrogenated castor oil, Laureth-4, Sodium hydroxide, Glicerin, Hexyl cinnamal, Laureth-23, Linalool, Limonene, Butylene glycol, Benzyl salicylate, Propylene glycol, Salicylic acid, Benzil-alkohol.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Normál, Rakoncátlan és töredező

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml
Kód:  VLS008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101276992
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10