Oldal frissítése

SYOSS Full Hair 5, 300ml

5 6 értékelés
Leárazás -14 %
1 790 Ft 2 090 Ft

SYOSS Full Hair 5, 300ml

Lak na vlasy SYOSS Full Hair 5
 

A Syoss Full Hair 5 hajlakk láthatóan telt és dús hatást biztosít a hajnak, extra erős tartással. A termék hosszan tartó volument garantál a hajtövektől egészen a hajvégekig. Gyengéd formulájának köszönhetően nem nehezíti el a hajat, viszont ellátja az a szükséges tápanyagokkal és hidratációval. A hajlakk továbbá megbízható védelmet nyújt a káros külső hatásokkal és az időjárás szeszélyeivel szemben. Élvezd a nagyszerű és hosszan tartó, dús hatást keltő, szalonszépségű megjelenést!

A Syoss Full Hair 5 hajlakk extra erős, akár 48 órán keresztüli tartást biztosít, miközben láthatóan teltté és dússá varázsolja a hajadat. A termék nem ragad, nem hagy maradványokat, ellenben egyszerű kifésülhetőséget tesz lehetővé. Egyedülállóan ápolja és erősíti a hajat. Használata hosszú ideig tartó tökéletes tartást és volument ígér. A Syoss Full Hair 5 hajlakknak köszönhetően olyan frizurád lehet, mintha professzionális fodrász készítette volna!
Hajtípus:
Minden hajtípusra.
Használata:
A hajformázást követően alkalmazd 30 cm távolságból, rövid ideig tartó permetezéssel. A különálló tincsek fixálásához permetezd közvetlenül a hajtövektől a hajvégekig, majd formázd.
Űrtartalom:
300 ml

Összetevők:
Víz, Dimethyl Ether, Alcohol denat, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol

 
 
 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Lakk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Extra erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Tápláló hatás, Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  STL007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100906241
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20