Oldal frissítése

SYOSS Color, 440ml

4,8 65 értékelés
1 390 Ft

SYOSS Color, 440ml

A SYOSS Color 440 ml kondicionáló alaposan tisztítja meg és megbízhatóan regenerálja a hajszálakat. A termék a festett haj számára tervezett prémium hajápoló termékcsalád része. Sokáig ragyogó vele a festett hajszín, egészséges, rugalmas, puha és fényes hajat kölcsönöz. Rendszeres használatával a hajat mélyen a haj gyökereitől állítja helyre, a hajszálak vitalitása pedig már első pillantásra látható. Az élénk színért és ragyogásért felelős SYOSS Color balzsam professzionális ápolást nyújt hosszú távú végeredményekkel. Élvezd a hajad csodálatosan élénk színétéstermészetes ragyogását! A SYOSS Color samponnal kombinálva számíthatsz a páratlan végeredményekre.


A SYOSS Color 440 ml kondicionáló fő előnyei

  • SYOSS Color 440 ml kondicionáló tsubaki virággal
  • A hajba zárja a színpigmenteket
  • Akár 12 hétig védi a hajszínt
  • Japán ihlette SYOSS kondicionáló amino komplexszel
  • Védi a színt a kifakulástól
  • Mélyen állítja helyre haj szerkezetét a gyökerektől kezdve
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • A flakon 25%-ban újrahasznosított műanyagból készült
  • Vegán termék

SYOSS Japán ihlette kondicionáló amino komplexszel

A SYOSS Color kondicionáló tiszta és tökéletesen fényes hajat kölcsönöz. Az Ázsia ihlette természetes összetételét aminosavakat tartalmazó amino komplexszel kombinálták. A tsubaki virágot tartalmazó hatékony összetétele azonnal hat a fejbőrre és a hajra, mélyen hidratál, táplál, megelőzi a töredezett hajvégeket, gyengéden ápolja a hajvégeket illetve lehetővé teszi a könnyű fésülését és formázását.

Védi a színt a kifakulástól

A SYOSS Color 440 ml balzsam páratlan módon regenerálja a hajszálalakat, prémium hajápoló termékcsalád része. A balzsam hosszú ideig megőrzi a hajad élénk színét. Használata után a haj egészséges, rugalmas, puha és fényes lesz. A haj szerkezetét mélyről, egészen a haj gyökereitől állítja helyre, a hajszálak vitalitása már első pillantásra feltűnő. A SYOSS Color hajbalzsam ragyogó színt és fényes hajat biztosít, professzionális hajápolás garantált végeredményekkel.

A SYOSS Color Conditioner 440 ml kondicionáló használata

Vidd fel gyengéden a hajra samponos hajmosás után. A kezelés után alaposan öblítsd ki a hajadat. Az optimális végeredmények érdekében használd rendszeresen a SYOSS Color samponnal együtt.

Kinek ajánlott a SYOSS Color Conditioner 440 ml?

A SYOSS Color Shampoo 440 ml kondicionáló ideális választás azoknak, akik szeretnék ápolni a festett hajukat. Biztosíts a hajadnak élénk színt és ragyogást, kortól és hajtípustól függetlenül. Bízz a Syoss márka ápolásában, hiszen a Syoss Color termékcsaládot kifejezetten Neked és a hajad számára fejlesztették ki.


Lég környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

25%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakon

Vegán termékösszetétel

Térfogat:
440 ml
Összetevők:
Oleifera Seed Oil · Glycine · Lysine HCl · Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer · Benzophenone-4 · Magnesium Citrate · Magnesium Chloride · Isopropyl Myristate · Glyceryl Stearate · Phenoxyethanol · Citric Acid · Stearamidopropyl Dimethylamine · Isopropyl Alcohol · Sodium Methylparaben · Parfum (Fragrance) · Polyquaternium-37 · Dicaprylyl Carbonate · Laureth-23 · Laureth-4 · Sodium Hydroxide · Limonene · Linalool · Hexyl Cinnamal · Geraniol · Citronellol · BenzylAlcohol·Salicylic Acid · Trideceth-5 · Lauryl Glucoside · Glycerin



Összetétel

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Dimetikon, Camellia oleifera magolaj, Glycine, Lizin HCl, Amodimetikon/morfolinometil-szilszeszkvioxán kopolimer, Benzophenone-4, Magnézium-citrát, Magnesium chloride, Isopropyl myristate, Glyceryl stearate, Phenoxyethanol, Citric acid, Stearamidopropyl dimethylamine, Isopropyl alcohol, Nátrium-metilparabén, Parfum (fragrance), Polikvaternium-37, Dikaprilil-karbonát, Laureth-23, Laureth-4, Sodium hydroxide, Limonene, Linalool, Hexyl cinnamal, Geraniol, Citronellol, Benzyl alcohol, Salicylic acid, Trideceth-5, Lauryl glucoside, Glicerin

Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Sérült, Száraz, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  VLS017
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101277937
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20