Oldal frissítése

SYOSS Blonde and Silver, 440ml

4,8 65 értékelés
1 490 Ft

SYOSS Blonde and Silver, 440ml

Add meg a hajadnak a szükséges táplálást és regenerálást a SYOSS Blonde & Silver kondicionálóval. Az egyedülálló technológiának hála megszünteti a haj nemkívánatos sárgás tónusát és védi a szőke hajat a szín fakulásától. A SYOSS regenerálja a haj szerkezetét és puha hajat eredményez. Alkalmas a mindennapos felhasználásra a szőkített, melírozott és hamvas szőke hajra.



A SYOSS Blonde & Silver 440 ml kondicionáló fő előnyei

  • SYOSS Blonde & Silver kondicionáló kaméliamag olajjal
  • SYOSS Silver kondicionáló a szőke, melírozott és hamvas hajra
  • Regenerálja és táplálja a hajat
  • Eltávolítja a nemkívánatos sárgás tónust a hajból
  • Puha hajat kölcsönöz
  • Jobb kifésülhetőség
  • Alkalmas a mindennapos felhasználásra
  • Hatékonyan tisztítja meg a hajat
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • 25%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakon
  • Vegán termék

Japán ihlette SYOSS kondicionáló amino komplexszel

A SYOSS Blonde & Silver kondicionáló semlegesíti a sárgás tónust és védi a szőke haj fényét. Tartsd tisztán a hajadat minden nap! Az Ázsiai ihlette természetes összetételét ginzenggel kombinálták. Ez a rendkívül hatékony kondicionáló azonnal hat a hajra.

Semlegesíti a sárgás tónust

A SYOSS Syoss Blonde & Silver kondicionáló rendszeres használatával a hajad tiszta, kifogástalanul fényes és ragyogó lesz. Emellett segít a sárgás árnyalatok semlegesítésében is. Élvezd a gyönyörű és egészséges hajat minden nap, mintha éppen most érkeztél volna a fodrászszalonból.

A SYOSS Blonde & Silver Conditioner 440 ml kondicionáló használata

Vidd fel gyengéden a hajra samponos hajmosás után. A kezelés után alaposan öblítsd ki a hajadat. Az optimális végeredmények érdekében használd rendszeresen a SYOSS Syoss Blonde & Silver samponnal együtt.

Kinek ajánljuk a SYOSS Blonde & Silver Conditioner 440 ml kondicionálót?

A SYOSS Blonde & Silver Conditioner 440 ml ideális választás a szőkített, melírozott és hamvas szőke haj ápolására. Biztosíts a haladnak élénk színt és fényt hajtípustól és kortól függetlenül. Bízd a hajad ápolását a Syoss márkára, hiszen a Syoss Blonde & Silver termékcsaládot kifejezetten Neked és a számára fejlesztették ki.

Légy környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

25%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakon

Vegán termékösszetétel

Térfogat:
440 ml
Összetevők:

Aqua (Water, Eau) · Cetearyl Alcohol · Behentrimonium Chloride · Dimethicone · Camellia Oleifera Seed Oil · Lysine HCl · Glycine · Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer · Magnesium Citrate · Magnesium Chloride · Benzophenone-4 · Isopropyl Myristate · Glyceryl Stearate · Phenoxyethanol · Citric Acid · Stearamidopropyl Dimethylamine · Isopropyl Alcohol · Sodium Methylparaben · Parfum (Fragrance) · Polyquaternium-37 · Dicaprylyl Carbonate · Laureth-23 · Laureth-4 · Sodium Hydroxide · Limonene · Linalool · Hexyl Cinnamal · Geraniol · Citronellol·BenzylAlcohol·Salicylic Acid · Trideceth-5 · Lauryl Glucoside · Glycerin





Összetétel

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Dimetikon, Camellia oleifera magolaj, Lizin HCl, Glycine, Amodimetikon/morfolinometil-szilszeszkvioxán kopolimer, Magnézium-citrát, Magnesium chloride, Benzophenone-4, Isopropyl myristate, Glyceryl stearate, Phenoxyethanol, Citric acid, Stearamidopropyl dimethylamine, Isopropyl alcohol, Nátrium-metilparabén, Parfum (fragrance), Polikvaternium-37, Dikaprilil-karbonát, Laureth-23, Laureth-4, Sodium hydroxide, Limonene, Linalool, Hexyl cinnamal, Geraniol, Citronellol, Benzyl alcohol, Salicylic acid, Trideceth-5, Lauryl glucoside, Glicerin

Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Típus

Termék típusa Kondicionáló
Kód:  KSVL4321
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101290158
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10