Oldal frissítése

Syoss Beauty hajápoló elixír - 100 ml

5 1 értékelés
Szuper ár
2 290 Ft

Syoss Beauty hajápoló elixír - 100 ml

 Syoss Beauty elixír
 

A Syoss Beauty hajápoló elixír az egyik leghatásosabb száraz és sérült hajra való hajápoló termék. Az aktív hatóanyagokat tartalmazó, gazdag formulája intenzíven regenerálja a sérült hajszálakat, hidratálja a hajat, és már az első hajmosás után élettel telibb és egészségesebb megjelenést biztosít. Megerősíti az elgyengült hajat, miközben rugalmassá és bársonyosan puhává varázsolja azt. Kényeztesd a hajad rendszeresen a Syoss Beauty Elixir Abszolút Hajolajával, hogy hajad egészséges és természetesen gyönyörű legyen!

A Beauty Elixir Abolszút Hajolaj fényessé teszi a hajat, és helyreállítja annak ellenállóképességét. Professzionális formulája ultrakönnyű micro olajokat tartalmaz, amelyek azonnal mélyen táplálják és finomítják a hajat. Tapasztald meg ennek a minőségi terméknek a hatékonyságát, amely vitalitást és fiatalos megjelenést kölcsönöz a hajadnak!
Hajtípus:
Száraz és sérült hajra.
Használata:
A termék három felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Ha hajmosás előtt szeretnéd regenerálni a hajadat, akkor alkalmazd a terméket száraz hajon, majd hagyd beszívódni 20 percig. Indulás előtti állapot esetén alkalmazd a terméket törölköző-száraz hajon, az intenzívebb ápolás és táplálás érdekében. Szépítő befejezés esetén pedig a nagyob struktúráltság és lágyság érdekében alkalmazd a hajolajat száraz hajon.
Űrtartalom:
100 ml

Összetevők:
Cyclomethicone, Trisiloxane, Dimethiconol, Helianthus Annuus Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, CI 40800

 
 

Összetétel

Cyclomethicone, Dimethiconol, Helianthus annuus (napraforgó) magolaj, Parfum (fragrance), Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Geraniol, Alfa-izometil-ionon, Citronellol, Benzyl alcohol, CI 40800 (béta-karotin)

Paraméterek

Fajta

Fajta Vegán

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Típus

Termék típusa Kúra
Kód:  VLS026
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100692083
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05