Oldal frissítése

SYOSS Balancing Conditioner 440 ml

4,8 66 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 530 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 440 Ft/db

SYOSS Balancing Conditioner 440 ml

A gyönyörű és egészséges haj eléréséhez szükséges gondoskodnunk a fejbőr egészségéről is. A SYOSS Balancing 440 ml kondicionáló kiegyensúlyozza a fejbőr felületén található fiziológiás flórát. Ez pedig megerősíti a bőr védekezőképességét. A haj erős, rugalmas és táplált lesz a Syoss Balancing kondicionáló használata után. Emellett a kondicionáló megakadályozza a hajszálak kihullását. A SYOSS Balancing samponnal kombinálva tökéletes végeredményeket érhetsz el.



A SYOSS Balancing 440 ml kondicionáló fő előnyei

  • SYOSS Balancing 440 ml kondicionáló ginzenggel
  • Támogatja a fejbőr felszínének egyensúlyát
  • Erősíti a fejbőr védőgátját
  • Elősegíti a haj erősségét és rugalmasságát
  • Jobb kifésülhetőség
  • Gyengéden ápolja és tökéletesen tisztítja a hajat
  • SYOSS japán ihlette kondicionáló amino komplexszel
  • Erős és rugalmas haj
  • 90%-ban természetes forrásból származó összetevők
  • 25%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakon
  • Vegán termék

Japán ihlette SYOSS kondicionáló amino komplexszel

A SYOSS Balancing kondicionáló erős, tiszta hajat illetve erős és kellően hidratált fejbőrt biztosít. Tartsd tisztán a hajadat minden egyes nap! Az Ázsia ihlette természetes összetevőket ginzenggel kombinálták. Ez a rendkívül hatékony kondicionáló azonnal hat a hajra és a fejbőrre, azonnali enyhülést nyújt a haj rugalmassága és erőssége mellett.

Kiegyensúlyozott fejbőr

A SYOSS Balancing kondicionáló rendszeres használatával a hajad tiszta, kifogástalanul erős és rugalmas lesz. Emellett segít kiegyensúlyozni a fejbőrt. Élvezd a gyönyörű és egészséges hajat minden nap, mintha éppen most érkeztél volna a fodrászszalonból.

A SYOSS Balancing 440 ml kondicionáló használata

Vidd fel gyengéden a hajra samponos hajmosás után. A kezelés után alaposan öblítsd ki a hajadat. Az optimális végeredmények érdekében használd rendszeresen a SYOSS Balancing samponnal együtt.

Kinek ajánljuk a SYOSS Balancing Conditioner 440 ml kondicionálót?

A SYOSS Balancing Conditioner 440 ml kondicionáló ideális választás azoknak, akik szeretnék ápolni az igénybe vett hajukat. Használj olyan hajbalzsamot, amely erőt és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak és puhává teszi azt. Kiegyensúlyozza a haj szerkezetét a jobb kifésülhetőség érdekében. Nem számít a korod vagy a hajtípusod. Bízd a hajad ápolását a Syoss márkára, hiszen a Syoss Balancing termékcsaládot kifejezetten Neked és a hajad számára fejlesztették ki.

Légy környezetbarát

90%-ban természetes forrásból származó összetevők

25%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakon

Vegán termékösszetétel

Térfogat:
440 ml
Összetevők:

Aqua (Water, Eau) · Cetearyl Alcohol · Panax Ginseng Root Extract · Glycine · Lysine HCl · Panthenol · Isopropyl Myristate · Citric Acid · Cetrimonium Chloride · Glyceryl Stearate · Phenoxyethanol · Sodium Methylparaben · Parfum (Fragrance) · Polyquaternium-37 · Dicaprylyl Carbonate · Propylene Glycol · Hexyl Cinnamal · Linalool · Limonene · Benzyl Salicylate · Benzyl Alcohol





Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 440 ml
Kód:  KSVL4320
Termékszám:  9000101286410
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15