Oldal frissítése

SWISSDENT Nano Whitening, menta 50 ml

4,6 24 értékelés
4 980 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 980 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 730 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 db 4 490 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 4 240 Ft/db

SWISSDENT Nano Whitening, menta 50 ml

A SWISSDENT Nano Whitening Gentle fogkrém menta ízben a legkiválóbb fehérító hatású fogkrém érzékeny fogakra. Különféle enzimeket és a mikronizált peroxid-összetételeket ötvözi a fogak felületén, anélkül, hogy károsan hatna a fogzománcra. Nagyon kíméletes, alacsony 24 RDA tartalma miatt. A paszta ideális sárgás elszíneződések eltávolítására, amelyeket például a dohányzás, tea -vagy kávéfogyasztás okozott. 

A papayából és ananászból nyert természetes papain és bromelain enzimek tökéletesen eltávolítják az elszíneződéseket a fogak felületén. A luxus fogkrém egyik fontos eleme a Nanoxyd, egy mikronizált kalcium-peroxid, amely a pigmentek színét elszínezi mind a fog felületén, mind a zománc kristályok között. A krém Q10 koenzim és E-vitamin tartalma frissíti és újjáéleszti az ínyt. 

Nem tartalmaz SLS habzó összetevőt, ennek köszönhetően a Nano Whitening fogkrém alkalmas érzékeny íny esetén is, vagy a fájdalmas afta és egyéb szájüregi gyulladás kialakulása ellen is. A finom mentolos íz nem irritálja a nyálkahártyát. A paszta fluoridokat (1180 ppmF) tartalmaz, hogy megvédje a fogzománcot a fogszuvasodástól. 

Hatóanyagai:
Természetes papain és bromelain enzimek eltávolítják a kialakuló fogkövet és elszíneződéseket a fog felületén. 
Nanoxyd pigmentek. 
Q10 koenzim erősíti és revitalizálja az ínyt. 
Az E-vitamin revitalizálja az ínyt. 

Úgy tervezték, hogy:
Fogínygyulladásra és érzékeny ínyre, illetve aftára, gyulladásokra hajlamos szeélyek részére. Továbbá alkalmas dohányosaknak, frissíti a leheletet, illetve fehéríti a fogakat.

Alkalmazás: 
Naponta 3-szor, legalább 2 percen át 

Mennyiség: 
50 ml 

Összetétel

Aqua, Hydrated Silica, Glicerin, Szorbit, Aluminum Hydroxide, CI 77891, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Chondrus Crispus kivonat, Nátrium-monofluorfoszfát, Cink-citrát, Kalcium-peroxid, Bromelain, Nátrium-klorid, Papain, Methylparaben, Kalcium-hidroxid, Kalcium-karbonát, Sodium Saccharin, Módosított kukoricakeményítő, Limonene, Laktóz, Sucrose, Takopheril-acetát, Ubiquinone, Kapril-kaprikus triglicerid. (RDA 25)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KSPZ0015
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640126190501
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15