Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SWISSDENT Extreme Whitening 100 ml

4,5 219 értékelés
7 890 Ft

SWISSDENT Extreme Whitening 100 ml

A SwissDent Extreme fehérítő fogkrém kifejezetten azok részére ajánlott, akiknek dohányzás, vörösbor illetve kávéfogyasztás miatt elszíneződtek a fogaik. A fogkrém rendkívül hatékony, mégis gyengéd formulájának köszönhetően kiváló fehérítő hatással rendelkezik. A fogkrém dupla adag természetes enzimet tartalmaz és hidrogén-peroxid mentes. További hatóanyagai közé tartozik a szódabikarbóna, amely hatékonyan távolítja el a feltűnő külső elszíneződéseket. A hozzáadott  koenzim Q10 és E-vitamin hatóanyagok támogatják a fogíny ápolását és egészségének megőrzését. Jellegzetes mentolos íze friss leheletet biztosít akár több órán át. A fogkrém 1180 ppm fluoridot tartalmaz.

Űtrartalom:

100 ml
 

Összetétel:

Aqua, Hydrated Sylica, Sorbitol, Aluminium Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Bicarbonate, Chondrus Crispus Exract, Zinc Citrate, Calcium Peroxide, Bromelain, Lactose, Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, Sodium Saccharine, Methylparaben, PVP, Papain, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Polysorbate 80, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Tocophersolan, Limonene, CI 77891.

Nátrium-monofluor-foszfátot tartalmaz.

 

 

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Dohányosoknak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSPZ0002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640126190037
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05