Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

SWISSDENT Crystal Toothcream 100 ml

4,5 221 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 6 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 6 200 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 6 070 Ft/db

SWISSDENT Crystal Toothcream 100 ml

A minőségi kozmetikumok svájci gyártója bemutatja a Swissdent Crystal Toothcream fogkrémet, amely tökéletes helyreállító kúra az érzékeny fogak és a fogíny számára. Egyedülálló összetételének köszönhetően világosítja és erősíti a fogzománcot. Hatékonyan távolítja el a lepedéket és a színes pigmenteket, biztosítva ezzel a ragyogó mosolyt, fogkő veszélye nélkül.
A fogkrémet este, lefekvés előtt javasolt alkalmazni. Ha még intenzívebb eredményt szeretnél, a fogmosást követően ne öblítsél, így egész éjszakán át dolgozik fogkrém. Bio-mimetikus ásványokat tartalmaz az anti-aging (öregedés ellen) érdekében. A fehér színező anyagoknak köszönhetően a fogak fényesebbek lesznek és fiatalabbnak tűnnek. Nem tartalmaz peroxidokat és más irritáló habosítószert, mint pl. SLS-t sem. A fogkrém abráziós értéke RDA 14, ami szignifikáns különbség, összehasonlítva a hagyományos, érzékeny fogakra javasolt fogkrémekkel, amelyeknél ez az érték 24-70 RDA. Bízz a szakemberekben és a jutalmad egészséges és fényes megjelenés lesz! 100 ml-es kiszerelés
Jellemzők:

Típus:
Fehérítő fogkrém

Alkalmazható:
Fehérítésre és a fogzománc megerősítésére
Esti fogmosáshoz

Egyéb jellemzők:
Nem tartalmaz peroxidokat
Eltávolítja a fogkövet és megelőzi a fogszuvasodást

Alkalmazás:

Fogkefével, körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg a fogakat. Ahhoz, hogy fehérítő hatása még inkább érvényesüljön, éjszakára ne öblítsd ki.  
Űrtartalom:
100 ml

A csomag tartalma:
1 db

 

 

Összetétel

Aqua, Glicerin, Szorbit, Hydrated Silica, PEG-8, Dikalcium-foszfát, Calcium Glycerophosphate, Poloxymer 124, Kálium-nitrát, Xantán gumi, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Aceszulfám kálium, Hydroxyethylcellulose, Xylitol, Cink-citrát, Papain, Aluminum Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Nátrium-klorid, Limonene, Laktóz, Gaultheria Procumbens levélolaj, Eucalyptus Globulus levélolaj, Tocopheryl Acetate, Poliaminopropil-biguanid, Tin Oxide, Mica, CI 77891, CI 77947. (RDA kb. 14)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSPZ0009
Termékszám:  7640126190655
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10