Oldal frissítése

SWISSDENT Biocare 50 ml

4,6 24 értékelés
4 980 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 980 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 730 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 db 4 490 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5 vagy több db 4 240 Ft/db

SWISSDENT Biocare 50 ml

A Swissdent Biocare 50 ml-es fogkrém gyártói törődnek fogaiddal! Fogkrémük segítségével megakadályozhatod a rossz lehelet kialakulását. Ezt a formulát mikrogyöngy kapszulákkal dúsították, amelyek fogmosás közben feloldónak és felveszik a harcot a rossz leheletet okozó baktériumok ellen. További hatóanyagai az Alpine gleccserek kristálytiszta, ásványi anyagokban gazdag forrásvize, valamint a havasi gyopár kivonat. Nem hiányozhat az összetételből az E-vitamin sem, amely gondoskodik az íny egészségéről. Fogmosás után tökéletesen tiszta és friss ízt hagy a szájban. Imádni fogod a jellegzetes és frissítő ízét. 
Hatóanyagai:

  • Alpine gleccser kristálytiszta víz
  • E-vitamin
  • Havasi gyopár kivonat

Alkalmazás:
Moss naponta kétszer, reggel és este fogat. Ne nyeld le a fogkrémet, mindig köpd ki. A még nagyobb hatás érdekében, fogmosás után öblíts a Swissdent PUREFRESHNESS szájvízzel.

Űrtartalom:
50 ml
Abrazív érték:
45RDA

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Ínyvédelem, BIO
Kód:  KSPZ0067
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640126190884
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05