Oldal frissítése

SWISSDENT Biocare 100 ml

4,5 220 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 6 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 6 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 6 450 Ft/db

SWISSDENT Biocare 100 ml

A Swissdent Biocare 100 ml-es fogkrém gyártói törődnek fogaiddal! Fogkrémük segítségével megakadályozhatod a rossz lehelet kialakulását. Ezt a formulát mikrogyöngy kapszulákkal dúsították, amelyek fogmosás közben feloldónak és felveszik a harcot a rossz leheletet okozó baktériumok ellen. További hatóanyagai az Alpine gleccserek kristálytiszta, ásványi anyagokban gazdag forrásvize, valamint a havasi gyopár kivonat. Nem hiányozhat az összetételből az E-vitamin sem, amely gondoskodik az íny egészségéről. Fogmosás után tökéletesen tiszta és friss ízt hagy a szájban. Imádni fogod a jellegzetes és frissítő ízét. 
Hatóanyagai:

  • Alpine gleccser kristálytiszta víz
  • E-vitamin
  • Havasi gyopár kivonat

Alkalmazás:
Moss naponta kétszer, reggel és este fogat. Ne nyeld le a fogkrémet, mindig köpd ki. A még nagyobb hatás érdekében, fogmosás után öblíts a Swissdent PUREFRESHNESS szájvízzel.

Űrtartalom:
100 ml
Abrazív érték:
45RDA

 

Összetétel

"Aqua, Glicerin, Hydrated Silica, Kálium-nitrát, Trikalcium-foszfát, Kalcium-karbonát, Lauryl Glucoside, Mentha Piperita Oil, Tetrapotassium Pyrophosphate, Aceszulfám kálium, Dinátrium-kokoil-glutamát, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Xynthan Gum, Papain, Xylitol, Karnitin, Arginine, CI 77947, Potassium Hydroxide, Gaultheria Procumbens levélolaj, Nátrium-kokoil-glutamát, Kálium-klorid, Nátrium-klorid, Propylene Glycol, Limonene, Citromsav, Poliaminopropil-biguanid, Almasav, Nátrium-hialauronát, Tocopheryl Acetate, Eucalyptus Globulus levélolaj, Elephantopus Mollis levélkivonat, Lupinus Albus magkivonat, Psidium Guajava levélkivonat, Terminalia Bellerica gyümölcskivonat, Spilanthes Acmella virágkivonat, Maltodextrin, Centella Asiatica kivonat, Punica Granatum gyümölcskivonat, Rosmarinus Officinalis levélkivonat. Nem tartalmaz fluoridot. "

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Ínyvédelem, BIO

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSPZ0066
Termékszám:  7640126190853
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15