Oldal frissítése

SWIFFER Sweeper Tisztítókendő 10 db

4,8 184 értékelés
1 490 Ft

SWIFFER Sweeper Tisztítókendő 10 db


Ki mondta, hogy a SWIFFER csak a vegytisztításhoz való? A SWIFFER hatékony tisztítószerekkel átitatott padlótisztító kendőket is kínál, amelyek feloldják a szennyeződést, felszívják és eltávolítják a felületről. Egyedülálló megoldást jelentenek a padló tisztán tartására és jó illatúvá tételére. Egy tisztítószer, amely feloldja a szennyeződést, és egy törlőkendő, amely felszívja és eltávolítja azt a padlóról. Ez megkönnyíti a csempe- vagy linóleumpadló tisztítását. Fapadlóra is alkalmasak. Ne használja a tisztítószerrel átitatott SWIFFER Sweeper törlőkendőket kezeletlen, olajozott vagy viaszolt fafelületeken, illetve ragasztatlan csempéken vagy szőnyegeken.

A SWIFFER seprő- és felmosórongy-tisztító kendők főbb jellemzői, 10 db

  • Feloldja a szennyeződéseket, felszívja és eltávolítja őket a felületről.
  • SWIFFER törlőkendők a tiszta és illatos padlókért
  • A szennyeződéseket feloldó tisztítószerrel impregnálva
  • A praktikus SWIFFER söprőmophoz tervezve, 360°-ban forgatható fejjel.
  • A SWIFFER tisztító kendők linóleum, csempe és fapadlókhoz is használhatók.

Tisztító kendők a tökéletes tisztításhoz a SWIFFER Sweeper felmosórongygal

A makacs foltok eltávolításához egyszerűen fordítsa el a söprőfejet, és súrolja le a foltot a durvább zöld csíkkal. A söprő lapos fejének köszönhetően olyan helyekre is eljuthat, ahová egyébként nem (a kanapé, az ágy, a hűtőszekrény, a mosogatógép stb. alá). ) Igen, a SWIFFER Sweeper egy univerzális eszköz. Használjon portörlőt a portörléshez és SWIFFER mosószerrel átitatott törlőkendőt a padló tisztításához.

Složení:
Tartósítószerek, metilklorizotiazolinon, metilizotiazolinon, parfümök

Paraméterek

Típus

Típus Tartalék tok
Kód:  UKL623
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8006540308257

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05