Oldal frissítése

SWIFFER készlet (1 fogantyú + 15 poroló)

4,8 289 értékelés
61 990 Ft

SWIFFER készlet (1 fogantyú + 15 poroló)


Búcsúzz el a portól, a kosztól, a szőrszálaktól és a padlóra hulló hajszálaktól, és üdvözöld a tisztaságot. A SWIFFER nyél 15 porolóval készlet porolóit úgy tervezték, hogy több ezer finom bevonatú szál segítségével felfogják a port, a hajszálakat és a poratkákból származó allergéneket, valamint a macska- és kutyaszőrt a felületekről. A SWIFFER porolók olyan egyedi szálakkal készülnek, amelyek alakjukkal képesek alkalmazkodni az elérendő zugok és rések formájához, így minden felületet mentesítenek a portól, hajtól és állatszőrtől anélkül, hogy a port és a szennyeződéseket felkavarnák. Ezek a porolók olyan jól működnek, hogy talán még el is kezded élvezni a portalanítást. 

A SWIFFER készlet (1 nyél + 15 poroló) főbb jellemzői

  • Por, szőr, allergének, macska- és kutyaszőrök felfogására a felületekről 
  • A SWIFFER porolók több ezer finom bevonatú szálból állnak
  • A por és szennyeződés felkavarása nélkül tisztít
  • Az SWIFFER (1 nyél + 15 poroló) készlete allergiásoknak is alkalmas

Tippek neked: Kifejezetten alkalmas az állandóan vedlő háziállatok szőrének eltávolítására, valamint a porallergiában szenvedő egyének számára. Használd a SWIFFER porolókat a SWIFFER nyéllel együtt.


Paraméterek

Rendeltetés

Ajánlott Rozsdamentes acél, Fa, Kerámia, Üveg
Kód:  UKL782
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8001841684260

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05