Oldal frissítése

SURF White Orchid 4,55 kg (70 mosás)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SURF White Orchid 4,55 kg (70 mosás)

A fehér ágynemű mosásához és az intenzív és egzotikus illat megismeréséhez a SURF White Orchid por. A nyugtató illat, amely egyfajta relaxációs érzetet ad, két csodálatos virág illatának kombinációja. Az optimizmus kitölti Önt a fehér orchidea friss illatával és a kábító jázmin meleg édes aromájával . Az intenzív illat ugyanolyan érzéki élményt garantál még mosás után is. Szóval a ruháid sokkal hosszabb szagúak. A mosópor hatékony összetételének köszönhetően frissen tisztítja a fehér ruhát, és fényesen tisztítja. És elfogadható áron kapható.

A SURF White Orchid Powder fő jellemzői: 4,55 kg (70 mosás)

  • Surf White Powder intenzív illatú orchidea
  • Mosópor fehér mosodai mosáshoz
  • Hatékony mosószerkészítmény a jó fehérnemű mosásához
  • Nyugodt, friss, orchidea és kábító jázmin virág illata
  • Hosszan tartó egzotikus illatélmény
  • A mosópor ésszerű ára

Használat:
Előmosás program - Adjunk hozzá további 100 ml-t. Kézi mosás - 100 ml minden 10 liter vízhez, hagyjuk feloldódni. Használat után öblítse le és szárítsa meg a kezét. Az összes mosószerhez hasonlóan kerülje a termékkel való érintkezést, ha sérült vagy érzékeny bőrű. 6-8 kg max. Mosógép mosógép - Ezekhez a nagyobb mosógépekhez további 30 ml-t használjon minden egyes feltöltéshez. Az adagoláshoz lásd a csomagolást.

Kezelési utasítások:
Mindig kövesse a ruházati ápolási utasításokat. Ne használja a terméket gyapjú vagy selyem mosására. Ha attól tart, hogy elveszíti a ruháinak színét, mossuk le kézzel és külön-külön egy megfelelő termékkel. Ne vigyük be a bőrruházatot, ruhát fémrögzítővel vagy tűzálló ruházattal.

Biztonsági figyelmeztetések:
Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Szembe kerülés esetén óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azokat üzembe helyezik és könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz vagy kezeléshez.

Összetétel:
5-15%: anionos felületaktív anyagok, oxigénalapú fehérítőszerek, <5%: enzimek, nemionos felületaktív anyagok, optikai fehérítők, parfüm, foszfonátok, polikarboxilátok, szappan, zeolitok, butil-fenil-metil-propion, Citronellol, Eugenol, Limonene

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 4 550 g (4,55 kg)

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Fehér ruhákhoz
Tulajdonságok Foltok eltávolítása mosás közben, Színintenzitás megtartása, Rendszeres használatra

Mosások száma

Mosások száma 70
Kód:  PPR504
Termékszám:  8710447445242

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20