Oldal frissítése

SURF Color Fruity Fiesta 3 l (60 mosás)

4,8 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SURF Color Fruity Fiesta 3 l (60 mosás)

A SURF Color Fruity Fiesta mosószer a színes ruhákhoz alkalmas, amiket könnyedén megtisztít a szennyeződésektől, és megőrzi a színük intenzitását. Már a SURF Color Fruity Fiesta mosószer első használata után le leszel nyűgözve, és nem csak a kimosott ruha frissességétől és tisztaságától, de az édes gyümölcs és a nyári virágok hosszan tartó illatának kombinációjától is. 

A SURF Color Fruity Fiesta mosószer főbb jellemzői

  • Mosószer színes ruhákhoz
  • A SURF Color Fruity Fiesta folyékony mosószer megőrzi a színek intenzitását
  • Nyári virágos és gyümölcsös illata rendkívül kellemes
  • A SURF folyékony mosószer elbánik a különböző szennyeződésekkel és foltokkal

Kezelési útmutató:
Mindig tartsd be a ruházati cikkek használati útmutatóját. A sötét ruhákat mosd külön. A termék használata előtt ellenőrizd a ruhád színének állandóságát. Ne használd ezt a terméket gyapjú és selyem mosására. Ne mosd a tűzálló ruhákat 50 °C-nál magasabb hőmérsékleten. Kézi mosás esetén használj 50 ml terméket 10 l vízhez. Az erősen szennyezett ruhákat mosd magas hőmérsékleten. Az alacsonyabb hőmérsékleten való mosásnál ne használd a kíméletes mosást, és így jobb eredményeket érsz el.

Összetevők:
15 - 30% anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok, szappan, <5% enzimek, optikai fehérítők, parfümök, foszfonátok, geraniol, limonén.

Biztonsági előírások:
Tartsd távol a gyermekektől. Ha szükség van orvosi segítségre, akkor legyen nálad a termék csomagolása vagy címkéje. A termék használata után alaposan moss kezet. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: pár percig öblítsd ki vízzel. Vedd ki a kontaktlencsédet, ha van, és ha könnyű eltávolítani. Folytasd az öblítést. Ha fennáll a szem irritációja, fordulj orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: ha nem érzed jól magad, fordulj a toxikológiai központhoz vagy az orvosodhoz. 

Paraméterek

Használat

Ruha színe Színes ruhákhoz
Tulajdonságok Öblítővel

Mosások száma

Mosások száma 60
Kód:  PPR275
Termékszám:  8710447400715

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10