Oldal frissítése

SUNLIFE Tea Tree Oil Ausztrál teafa 30 ml

4,8 19 értékelés
2 790 Ft

SUNLIFE Tea Tree Oil Ausztrál teafa 30 ml

Ha bárkit megkérdez, hogy mi az a Kajeput, valószínűleg csak értetlenül fog nézni. Ám a helyzet azonnal megváltozik, ha "teafa olaj"-at mond. Ez az anyag, amit a tea cserjéből vonnak ki, széles körben ismert. Bebizonyították, hogy Cook kapitány tengerészei fedezték fel erőteljes antiszeptikus hatását. Belső használatra nem ajánlott, de külsőleg bármilyen bőrbántalmat gyógyít. Fertőtleníti a kisebb sebeket, elősegíti a bőr gyógyulását, jó aftára, gombás fertőzésre és antivirulens hatása miatt herpesz és övsömöe ellen is használható.

Belélegzése segít köhögés és megfázás leküzdésében. Parazitaellenes hatása miatt a kutyabolhák eltűntetéséhez is használható. Macskák esetében ne használja, mert nekik mérgező. Teafa olajat sok vállalat készít, ez itt az 1997 óta piacon lévő Sunlife cég terméke. Mint a táplálék-kiegészítők és gyógyszerek tapasztalt gyártója és forgalmazója  színezék-, tartósítószer- és szilikonmentes, 100% -ban természetes olajokat forgalmaz. A jótékony E-vitamin még gyorsabbá teszi a gyógyulási folyamatot.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Jellemzők

Típus Gyógyhatású
Ajánlott felhasználási terület Bőrfelület

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  PLK011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4022679116123

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10