Oldal frissítése

Sudocrem 400 g

4,9 89 értékelés
6 490 Ft

Sudocrem 400 g

Egészítse ki otthoni elsősegély készletét egy  jól ismert, cink tartalmú ferőtlenítő kenőccsel, amely biztosítja a mindennapi bőrápolást és védelmet. A Sudocrem többfunkciós kréme elsőszámú megoldása lesz különféle bőrproblémák enyhítésére. Különösen értékelni fogja, ha kisbabája rendkívül érzékeny bőrét kell kezelnie. Köszönhetően egyedülálló összetételének, a készítmény azonnal felszívódik és gyorsan megnyugtatja a bőrt.

Legfontosabb jellemzők

  • Átfogó védelem és ápolás irritált és vöröses bőrre
  • Alkalmas a gyermekek érzékeny bőrére
  • Kellemes, nagyon könnyen alkalmazható, gyorsan felszívódik és hat
  • Regeneratív, fertőtlenítő
  • Mindennapos használatra
  • Alkalmas pelenka kiütés, ekcéma, pattanás, felfekvés, fagyás, kisebb horzsolások, égési sérülések kezelése
  • A csomag tömege 400 g

Mikor használja

A krém kifejezetten irritált és vöröses bőr, bőrfájdalmak, ekcéma, pattanás, felfekvés, fagyás, kisebb horzsolások és égési sérülések kezelésére lett kifejlesztve. Különösen alkalmas a csecsemők pelenkakiütésének megelőzésére és kezelésére. Egy biztos gyógymód az irritált és vöröses bőrre.

Különleges összetétel

Az egyedülálló kenőcs cink-oxiddal van dúsítva, amely segít minimalizálni a szövetek vízveszteségét a regenerációs folyamat során. Tartalmaz továbbá benzil-benzoátot és benzil-cinnamátot, amelyek jelentősen felgyorsítják a hámsejtek növekedését. A benzil-alkohol fertőtlenítő hatású, megakadályozza a baktériumok szaporodását, és csökkenti az égő érzetet és az irritációt. A lanolinnak köszönhetően a bőr tökéletesen hidratált, lágy és puha marad.

Hogyan használja

A Sudocrem összetételének köszönhetően könnyen alkalmazható és kellemesen illatú. Alkalmazza naponta legfeljebb ötször. Vigyen fel egy vékony réteget közvetlenül a bőrre, és finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozza be. A krém puha és láthatatlan réteget hagy a bőrön. Kerülje a kontaktust a szemmel és a nyálkahártyákkal.

Összetevők

Aqua, Paraffinum liquidum, cink-oxid, paraffin, lanolin, Cera microcristallina, szorbitán-szeszkvioleát, benzil-benzoát, Cera alba, linalil-acetát benzil-alkohol, propilén-glikol, benzil-cinnamát, levendulaolaj, citromsav, BHA.

 

Paraméterek

Hatás

Hatás Nyugtató, Tápláló

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Típus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive), Baba

Típus

Típus Lemosható

Hatás

Hatás Bőrnyugtató

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Tömeg

Tömeg 400 g (0,4 kg)

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny
Kód:  AVE088
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8585034705586
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15