Oldal frissítése

Suavinex Premium újszülött szett Bonhomia fehér

20 690 Ft

Suavinex Premium újszülött szett Bonhomia fehér

Bonhomie - a nyugalom és a béke világa. Élvezd ki te is az új Suavinex luxus termékcsaláddal. A gyönyörű, fehér színű Suavinex Premium Bonhomia újszülött szett remek társad lesz. A Suavinex újszülött szett tökéletes ajándék az újdonsült anyukáknak. 150 ml270 és 360 ml-es cumisüvegeket tartalmaz, mind szilikonból készült fiziológiai etetőcumival, továbbá jár hozzá szilikon fiziológiai cumi is, cumi klipsz, egy doboz két cumi és a tápszer számára. Minden Suavinex Premium Bonhomia termék BPA-mentes és klinikailag tesztelt. A felhasznált színek természetesek és nem mérgezőek.

A Suavinex Premium Bonhomia White újszülött szett főbb jellemzői

  • A fehér színű Suavinex Newborn szett ideális ajándék a kisbabás anyukáknak
  • Tartalmazza a cumisüveget, a cumit, a cumi klipszet, a cumisdobozt és a tápszeradagolót
  • 150 ml-es palack lassú áramlású kerek szilikon cumival
  • 270 ml-es cumisüveg 3 állású áramlással
  • 360 ml-es cumi szilikonos, kerek, gyors folyású, zabkásához alkalmas
  • Cumi kerek szilikon cumisüveggel, amely születéstől 6 hónapos korig alkalmas a csecsemők számára
  • Klipsz a cumihoz, hogy megakadályozza a cumi elvesztését a szabadban és otthon is
  • A cumisdoboz véd a szállítás során
  • A tápszeradagoló két színes részt tartalmaz
  • A Suavinex Bonhomia termékek BPA nélkül készülnek.
  • A felhasznált színek természetesek és nem mérgezőek

Suavinex Bonhomia a babával töltött kellemes pillanatokért

A Suavinex fehér Prémium Bonhomia újszülött szett sok mindent tartalmaz, amire szükséged lesz a baba ápolása során. A 150 ml-es üveg lassú folyású, kerek szilikon cumival rendelkezik, és születéstől kezdve alkalmas. A 270 ml-es cumisüveg 3 állású áramláscsillapítóval rendelkezik, amely csavarással könnyen beállítható a baba szopási képességének megfelelően. A 360 ml-es cumisüveg gyorsan áramló szilikon cumival van ellátva, így alkalmas az első etetésekhez és a zabkásához. Minden Suavinex Bonhomia cumisüveg széles nyakkal rendelkezik a könnyű mosás és ételkészítés érdekében.

A Suavinex Bonhomia készletben található szükséges tartozékok

A cumisüvegen kívül más szükséges dolgokat is találsz a Suavinex Bonhomia Prémium újszülött szettben. Remekül kihasználhatod a cumit, amelyet egy klipsz segítségével rögzíthetsz, vagy elrejthetsz a higiénikus dobozban. A tápszeradagoló két színnel elválasztott részből áll, így otthon kényelmesen és tisztán adagolhatod a tápszert. Tedd kényelmessé a babáról való gondoskodást a Suavinex újszülött szettel.

Kód:  BABYls1372
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8426420080781

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10