Oldal frissítése

STREP Sugaring Viaszcsíkok testre 20 db

2,6 6 értékelés
1 790 Ft

STREP Sugaring Viaszcsíkok testre 20 db

Olyan szőrtelenítő terméket keresel, amely a legfinomabb szőrszálakat is finoman és gyengéden távolítja el? A STREP Sugaring testszőrtelenítő csíkok cukorpasztát tartalmaznak, amelyet már régóta sikerrel használunk szőrtelenítésre, és a lehető legkényelmesebb megoldást biztosítja. A STREP Sugaring testszőrtelenítő gyantacsíkokkal nemcsak kíméletesen és hatékonyan szabadulhatsz meg a nem kívánatos szőrszálaktól, hanem a bőröd is puha és hidratált marad.

A STREP Sugaring testszőrtelenítő gyantacsíkok legfontosabb jellemzői

  • A STREP Sugarin szőrtelenítő csíkot elsősorban a láb és a hónalj területére tervezték
  • A termék tökéletesen eltávolítja az összes zavaró szőrszálat
  • A STREP argánolajos testszőrtelenítő 20 darab gyantacsíkot és 4 darab szőrtelenítás utáni ápolókendőt tartalmaz
  • A cukorpaszta lehetővé teszi a legkényelmesebb szőrtelenítést

Hogyan használd a STREP Sugaring szőrtelenítő gyantacsíkot a testeden?

A STREP Sugaring szőrtelenítő csíkot csak 5 mm-nél hosszabb szőrszálak eltávolítására használd. Hozzávetőlegesen 5 másodpercen át dörzsöld a szőrtelenítő szalagot a kezeddel, hogy a gyanta felmelegedjen, majd válaszd el a két csíkot egymástól, és simítsd az egyiket a kifeszített bőrre a szőrszálak növekedésének irányába. Ezt követően határozott mozdulattal rántsd le a STREP Sugaring szőrtelenítő csíkot a szőrszálak növekedési irányával megegyezően. Szükség esetén az eljárás megismételhető, ha a gyantacsík még használható. A gyantamaradványokat a mellékelt kendővel vagy kissé beolajozott pamut törlőkendővel távolítsd el.

A gyantacsík összetevői:
hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, petrolatum, paraffinum liquidum, hydrogenated microcrystalline wax, cera alba, sucrose, leptospermum scoparium branch/leaf oil, mica, CI 77491, CI 77891

Az epilálás utáni törlőkendő összetevői:
paraffinum liquidum, parfum, argania spinosa kernel oil, tocopheryl acetate, BHA, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene

Paraméterek

Használat

Típus Szíj
Használat Hónalj, Lábak, Bikini vonal, Arc
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Darabszám, űrtartalom

Db/csomag 20 db
Kód:  HOL517
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002340013384

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20