Oldal frissítése

Steamery Pilo 2 Sand

28 490 Ft

Steamery Pilo 2 Sand

A Steamery Pilo 2 szöszeltávolító tökéletesen eltávolítja a szöszöket a ruhaneműről és a textilekről. A 6 éles penge, amelyek percenként akár 9000-szer is forognak, gondoskodik erről, és tökéletesen kisimítja a nem kívánt szálakat és szöszöket. . A textilborotva hatékonyan távolítja el a szöszöket mindenféle anyagról. Nagy borotválófelülettel rendelkezik. Hatékony, mégis kíméletes és kíméletes az anyagokhoz. Használata nagyon egyszerű, csak fektesd a ruhadarabot egy sima felületre, és óvatosan futtasd végig rajta a textilborotvát. Könnyen szétszedhető, így könnyen tisztítható, amihez a csomagban található kefe is hozzájárul.

Gőzösök Pilo 2 Sand

A Steamery Pilo 2 Sand textilborotva legfontosabb jellemzői

  • A textilborotva tökéletesen eltávolítja a szöszöket a ruhaneműről és a textilekről
  • 6 éles, percenként akár 9000-szer forgó penge gondoskodik erről, és tökéletesen elsimítja a nem kívánt szálakat és szöszöket
  • A textilborotva hatékonyan távolítja el a szöszöket minden típusú anyagról
  • Nagy borotváló felülettel rendelkezik
  • Használata rendkívül egyszerű
  • A Steamery Pilo 2 akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen töltéssel 2 órán keresztül működik
  • Alkalmas ruházati és lakástextilekhez

A Steamery Pilo 2 textilborotva ruhákhoz és lakástextilekhez használható

A Steamery Pilo 2 akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen töltéssel 2 órán keresztül működik. Ezt követően 2,5 órán keresztül kell tölteni. Alkalmas ruházati és lakástextilekhez, mint például kötöttáru, kabátok, sálak, zoknik, kanapék, karosszékek és takaróA Steamery Pilo 2 szöszeltávolító még a legkényesebb anyagokról is megbízhatóan távolítja el a szöszöket.

Gőzösök Pilo 2 Sand

Méretek:
9,3 x 6,7 cm
Tömeg:
152 g

Paraméterek

Elemek

Elemek típusa Beépített újratölthető
Akkumulátor üzemideje 2 óra
Kód:  STEOD11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PI20201

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15