Oldal frissítése

Sportique - Organikus Shea Vaj Citromolajjal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sportique - Organikus Shea Vaj Citromolajjal

Lenyűgöző, 100%-ban organikus she vaj és citromolaj a bőr ápolásáért. Tisztán természetes, vegyszer- és illatanyag-mentes összetételével bőrbarát és még a legérzékenyebb bőrt is kényezteti. Nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat, fahéjsavakat (véd az UV-sugárzás ellen), gyógyhatású viaszokat, karotinokat, növényi szterineket és vitaminokat. Tökéletes száraz bőrre, regenerálja azt és megelőzi a további dehidratációt. Továbbá nagy segítséget nyújt az olyan sérült bőr kezelésében, mint az ekcéma, a kiütés, a pikkelysömör vagy egyéb kisebb sérülése, hisz behatol a bőr mélyebb rétegeibe és gyulladáscsökkentő hatással bír.

Legfontosabb jellemzői:

  • 100% -ban természetes, bio minőség
  • Ideális száraz és érzékeny bőrre
  • Vegyszermentes és illatanyag-mentes
  • Segít a bőrproblémák kezelésében

Shea vaj

A shea vaj, az afrikai sheafa magjaiban elraktározott zsírból készül. A krém állagú anyag természetes vitaminokban és biológiailag aktív összetevőkben gazdag. Kiváló hidratáló hatású, és számtalan olyan bőrproblémára jelent kíméletes megoldást, mint az ekcéma, a májfolt, a viszketés, a napégés és hegek. A shea vaj nagy mennyiségű nem szappanosítható anyagot tartalmaz.

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Problémás, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Problémás, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló
Kód:  SPT3634
Termékszám:  891197001754

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20