Oldal frissítése

Sportique kézkrém-muskátli levendula-rózsa

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sportique kézkrém-muskátli levendula-rózsa

Csodálatos kézkrém és köröm magas a shea vaj, amely biztosítja, hogy a bőr a kézen Királyilag elintézve. Nagy hatása Shea Butter ezt a krémet, kiegészítve az olíva és a mandulaolaj. Ez finom kombinációja a kezét kezeli, táplálja és puhítja és gyógynövény kivonatok antimikrobiális hatások (rozmaring, neem, árnika, csalán), allantoin, C-vitamin és a természetes alfa-tokoferol felgyorsítja a bőr regenerálódását. A krém tetszik is kellemes aromájú. A krém gyorsan felszívódik, és elhagyja a bőrt selymes.

legfontosabb jellemzői

  • Tartalmaz 25% shea vaj
  • Ideális a száraz, igénybevett bőrre
  • Tartalmaz természetes növényi olajok
  • Segít regenerálni a bőr kézzel
  • Táplálja és puhítja a kéz

Shea vaj

Shea vaj van a zsírtartalmát shea fa magvait Afrikában. Ez egy sűrű krém természetes vitaminok és anyagok biológiai aktivitását. Ez kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, segít gyógyítani sok bőrproblémák, mint például ekcéma, pattanások, viszketés, leégés és a sebek. Shea vaj is ismert nagy része nem hidrolizálható zsíroktól.

Kód:  SPT3644
Termékszám:  891197001938

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05