Oldal frissítése

SPONTEX Digital 3db

4,3 13 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SPONTEX Digital 3db

A Spontex 3 Digital törlőkendő csomag 3 három színes, mikroszálas kendőt tartalmaz, amelyek kifejezetten a gyors és hatékony tisztításhoz, az ujjlenyomatok, foltok és más szennyeződések eltávolításához készültek. Használja a törlőkendőket a tökéletes tisztaságért az olyan érzékeny felületeken, mint a szemüveg, lencsék, vagy érintőképernyős táblagépek, okostelefonok, televíziók és egyéb elektronikus eszközök. A Spontex mikroszálas törlőkendők több ezer finom szálból állnak, amelyek hatékonyan távolítják el a zsír és egyéb szennyeződések okozta foltokat a különböző felületekről. A törlőkendők nagyon praktikusak, kis méretüknek köszönhetően bárhol használhatók, akár otthon, akár útközben.
Alkalmazás:
Tisztításkor mindig használjon száraz törlőkendőt. A törlőkendők mosógépben moshatók 60 °C-on, de mosásuk során ne használjon semmilyen öblítőt vagy fehérítőt. Nem ajánlott szárítógépben szárítani, hagyja természetesen megszáradni.
Műszaki adatok:
Méret:
15 x 15 cm
Színek:
Zöld, rózsaszín és kék

 

Paraméterek

Rendeltetés

Ajánlott Üveg

Tulajdonságok

Típus Svéd/mikroszálas
Kód:  UKL024
Termékszám:  3384121210188

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20