Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SPLAT Special Wonder White 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPLAT Special Wonder White 75 ml

A fluoridmentes SPLAT Special Wonder White fogkrém különösen alkalmas az érzékeny fogak ápolásához. Hatékonyan tisztítja és erősíti a fogzománcot, és ragyogó megjelenést kölcsönöz a fogaknak. A füge és az ananászkivonat enzimeknek köszönhetően ellensúlyozza a zománc kopását, és tökéletesen simává varázsolja a fogakat. A lizozim enzim fogszuvasodás-gátló és természetes fehérítő hatású. Az édesgyökér kivonat megakadályozza a fogszuvasodást, természetesen erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással is büszkélkedhet. Az E-vitamin és a bazsalikom kivonat gondoskodik az íny egészségéről. A kálciummal, magnéziummal és cink ásványi anyagokkal dúsított kalcium-hidroxiapatit hozzájárul a zománc remineralizálódásához, erősíti a fogakat és enyhíti a fog túlérzékenységét.

A 75 ml-es SPLAT Special Wonder White fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A SPLAT tökéletes ápolást biztosít 
  • A fogkrém alkalmas az érzékeny fogak ápolásához
  • Erősíti a fogzománcot
  • Ragyogó kinézetet kölcsönöz a fogaknak
  • A Special Wonder White fogkrém ásványi anyagokkal látja el a fogat
  • A Special Wonder White nem tartalmaz fluoridot

Klinikai tesztek:
Fehérítő hatás - 2 árnyalat 4 hét használat után a VITAPAN skála szerint
Tisztító hatás - 49,9%
Remineralizáló hatás - 78,5%

Adagolás:
Vigyél fel egy kis, borsó méretű adag fogkrémet a fogkefére, és óvatosan mosd meg vele a fogadat és az ínyt. Öblítsd ki a szádat vízzel.

Összetétel:
Lizozim enzim, édesgyökér kivonat, E-vitamin, bazsalikom kivonat, kalcium-hidroxi-apatit, kalcium, magnézium és cink ásványi anyagok


Összetétel

összetétel.
A lizozim enzim, édesgyökér kivonat, E-vitamin, bazsalikom kivonat, kalcium-hidroxiapatit, kalcium-ásványok, magnézium és cink

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem
Kód:  ZUB734
Termékszám:  4603014009821

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10