Oldal frissítése

SPLAT Special LOVE 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPLAT Special LOVE 75 ml

Add meg magad a gyümölcsök varázslatának, a szájüreg hosszan tartó frissességének és a gyönyörű, fehér fogaknak, amelyeket nem veszélyeztet a szuvasodás. A SPLAT Special Love fogkrém vírusellenes és antibakteriális védelmet nyújt. Édesgyökér kéreg kivonatot tartalmaz, amely véd a gyulladás és a herpesz vírusok ellen. A szilícium-dioxid ovális, polírozó részecskéi gondoskodnak a fogfehérítésről, finoman lesimítják és fényesítik a fogzománcot. A japán perilla mag kivonata megvéd a fogszuvasodástól. Az élénkpiros SPLAT Special Love fogkrém a friss málna összetéveszthetetlen ízével és aromájával sokáig felfrissíti a lélegzeted. Fluorid, SLS / SLES, PE g, parabének, klórhexidin, szacharin, szintetikus színezékek és aromák nélküli összetétel.

A SPLAT Special Love főbb jellemzői

  • Gyümölcsös, fehérítő fogpaszta, amely sokáig felfrissíti a lélegzeted
  • SPLAT Special Love fogkrém egyedülálló málnaízzel és aromával rendelkezik
    Emellett antivirális és antibakteriális hatásokkal bír
    A szilícium-dioxid polírozó részecskéi gondoskodnak a fogfehérítésről
    A japán perilla kivonat véd a fogszuvasodás ellen
    A SPLAT Special Love fogkrém élénkpiros színű
    Fluoridmentes, SLS/SLES, PE g, parabének, klórhexidin, szacharin, szintetikus színezékek és aromák nélküli összetétel

Hatóanyagok: 
Kálium-glicirrizinát és lizozim - gyulladáscsökkentő, antibakteriális és szuvasodás ellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, és védik a szájüreget a Herpes simplex vírus ellen
Perilla magkivonat és mentilaktát - gátolja a baktériumok szaporodását, megakadályozva ezzel a fogszuvasodás kialakulását
Szilícium-dioxid ovális polírozó részecskéi - tisztítja, fehérítiés fényezi a zománcot

Alkalmazás:
Javasoljuk, hogy naponta kétszer moss fogat étkezés után, 2 percig.

Összetétel:
Sorbitol, Hydrated Silica, Aqua, PEG-8, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, Menthol, Cellulose Gum, Sucralose, Menthyl Lactate (and) PPG-26 Buteth-26 (and) PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Methylparaben, Trehalose (and) Perilla Ocymoides Seed Extract, Calcium Aluminum Borosilicate, Titanium Dioxide, Tin Oxide, Lysozyme, CI 16255.

Összetétel

összetétel.
Szorbit, Hydrated Silica, Aqua, PEG-8, Nátrium-lauroil-szarkozinát, Aroma, Menthol, Cellulose Gum, Sucralose, Menthyl Lactate (és) PPG-26 Buteth-26 (és) PEG-40, Hidrogénezett ricinusolaj, Dikálium-glicirrizát, Nátrium-metilparaben, Trehalóz (és) Perilla Ocymoides magkivonat, Kalcium-alumínium-boroszilikát, Titanium Dioxide, Tin Oxide, Lizinozim, CI 16255.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1249
Termékszám:  4603014002433

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20