Oldal frissítése

SPLAT Special Extreme White 75 ml

4,8 11 értékelés
3 050 Ft

SPLAT Special Extreme White 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A fogfehérítő SPLAT fogkrém segíthet megszabadulni a sötét pigmentektől magában a fogszerkezetben. Elkerüli a súlyos ínygyulladást, amely akár fogvesztéshez vezethet. A hozzáadott fluorid megelőzi a fogszuvasodást. A fogkrém mindennapos használatával egészséges lesz az ínyed és a fogaid. Vegán termék, ezért összetételébe nem kerültek állati eredetű alapanyagok. Ez a természetes fogkrém gyengéd ápolást nyújt a szájnak és a fogaknak. Tele van a természetből származó, natúr összetevőkkel. A hatékony SPLAT fogkrém űrtartalma je 75 ml. A szuper mentolos íz a fogmosás után is megmarad. A friss leheletért, a ragyogó mosolyért és a fogak egészségéért ajánlott elkezdeni a mennyei SPLAT fogkrém használatát a megfelelő körültekintéssel kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém SPLAT Special Extreme White 75 ml Képernyő
Fogkrém SPLAT Special Extreme White 75 ml Lifestyle

A nagyszerű SPLAT Special Extreme White 75 ml fogkrém alapvető tulajdonságai

  • A fehérítő SPLAT fogkrém kezeli a nem kívánt elszíneződést
  • Megakadályozza az ínyvérzést
  • Fluorid is került az összetevők közé
  • Vegán termék
  • A termékösszetétel alapját természetes összetevők képezik
  • A készítmény űrtartalma 75 ml
  • A fogmosást még érdekesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • Az ízletes SPLAT fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Dikalcium-foszfát-dihidrát, PEG-8, Nátrium-lauril-szulfát, Hidrogénezett pálmaolaj, Aroma, Xantán gumi, Cink-citrát, PEG-200, Nátrium-metilparaben, Sodium Saccharin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Karbamid-peroxid, Lecithin, PVP, CI 77891, Sodium Fluoride, Cl 73360, Nátrium-hidroxid, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Maltodextrin, Limonene, Cl 16255. Fluoridtartalom - 0,06 % (600 ppm).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Fogfehérítéshez

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Fluoriddal, Vegán, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1733
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168930271

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05