Oldal frissítése

SPLAT Special Blackwood Fekete 75 ml

4,8 11 értékelés
2 990 Ft

SPLAT Special Blackwood Fekete 75 ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A nagyszerű SPLAT fogkrém kimondottan a dohányosok számára lett kifejlesztve a hatékony tisztítás és fogfehérítés érdekében. Azzal a céllal készült, hogy alaposan megtisztítsa a fogakat, és eltávolítsa a nikotin, a kávé vagy akár a vörösbor okozta foltokat. A fehérítő hatással rendelkező SPLAT fogkrém közvetlenül magában a fogszerkezetben lévő pigmenteket célozza meg. Fluorid nélkül készül, ami kiváló választás azoknak az érzékeny személyeknek, akiknél allergiás reakció alakulhat ki a fluoridra. A fluoridmentes fogkrém nagyszerű védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, miközben remineralizálja a fogzománcot is. Az aktív szén gondoskodik a fogak fehérítéséről. Gyengéden eltávolítja a kávé, tea és a dohányzás okozta kellemetlen elszíneződéseket. A szuper SPLAT fogkrém űrtartalma činí 75 ml. Az isteni mentolos íz biztosítja, hogy a fogmosás mindenki számára kellemes élmény legyen. A szép fehér, egészséges fogak és a friss lehelet érdekében ajánljuk a remek SPLAT fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém SPLAT Special Blackwood Fekete 75 ml Képernyő
Fogkrém SPLAT Special Blackwood Fekete 75 ml Lifestyle

A hatékony SPLAT Special Blackwood Fekete 75 ml fogkrém alapvető paraméterei

  • A finom SPLAT fogkrém kiváló választás, ha meg akarsz szabadulni a kávé, nikotin és vörösbor által okozott foltoktól
  • A fehérítő hatású SPLAT fogkrém eltávolítja a nem kívánt elszíneződést
  • Nincs benne fluorid
  • Aktív szén is található benne
  • A fogkrém űrtartalma 75 ml
  • A kiemelkedő élményt biztosítja a fogkrém mentolos íze
  • A hatékony SPLAT fogkrém hosszú ideig biztosítja a lehelet frissességét

Összetétel

Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glicerin, Maltooligozil glükozid, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, Cellulose Gum, Charcoal Powder, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Nátrium benzoát, Lauroil/Mirisztoil-metil-glükamid, Kálium-szorbát, Menthol, O-Cymen-5-ol, Juniperus Communis Sprout Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Dohányosoknak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Aktív szénnel

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1734
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168930288

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05