Oldal frissítése

SPLAT Professional White Plus 100 ml

4,9 22 értékelés
1 890 Ft

SPLAT Professional White Plus 100 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A szuper SPLAT fogkrém kimondottan a dohányosok számára kifejlesztett készítmény fogfehérítő és speciális tisztító hatása miatt. Eltünteti a nikotin, a vörösbor vagy a kávé okozta foltokat, valamint alapos tisztítást biztosít a fogaknak. A fogfehérítő SPLAT fogkrém nemcsak a fogakat fehéríti, hanem elősegíti a fogzománc megfelelő működését, és fenntartja az íny egészségét is. A hozzáadott fluorid megelőzi a fogszuvasodást. A fogkrém mindennapos használatával egészséges lesz az ínyed és a fogaid. Ez a természetes fogkrém növényi kivonatokat és más természetes anyagokat tartalmaz. A természet világából származó, minőségi összetevőkkel készült. A remek SPLAT fogkrém űrtartalma činí 100 ml. A mennyei mentolos íznek köszönhetően a fogmosás mindenki számára kedvenc tevékenységgé válik. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni az isteni SPLAT fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém SPLAT Professional White Plus 100 ml Képernyő
Fogkrém SPLAT Professional White Plus 100 ml Lifestyle

A nagyszerű SPLAT Professional White Plus 100 ml fogkrém figyelemre méltó tulajdonságai

  • A finom SPLAT fogkrém remek megoldást kínál arra, hogy megszabadulj a kávéivás, a dohányzás és a vörösbor fogyasztása miatt megjelenő elszíneződéstől
  • A fehérítő hatású SPLAT fogkrém eltávolítja a fogakon található foltokat
  • Egyik fontos előnye a fluoridtartalom
  • Természetes összetevőkből készült
  • A készítmény mennyisége 100 ml
  • Még jobb élményt kínál a fogkrém mentolos íze
  • A hatékony SPLAT fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Kálium-nitrát, Dikalcium-foszfát-dihidrát, PEG-8, Kalcium-pirofoszfát, Pentanátrium-trifoszfát, Aroma, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Nátrium-monofluorfoszfát, Titanium Dioxide, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PVP, Nátrium-metilparaben, Sodium Saccharin, Menthol, Papain, Limonene. Fluoridtartalom - 0,1% (1000 ppm).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Dohányosoknak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoriddal, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1730
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168930134

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05