Oldal frissítése

SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml

4,9 22 értékelés
1 890 Ft

SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml

Ahhoz, hogy fogaid élvezhessék a fogkrém összes előnyét, találd meg azt a készítményt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek. A kiváló SPLAT fogkrém felkapott az érzékeny fogú emberek között. Hatékony összetevőinek köszönhetően a fogak a túlzott érzékenysége, valamint a fájdalom mértéke is csökken. A fehérítő hatással rendelkező SPLAT fogkrém közvetlenül magában a fogszerkezetben lévő pigmenteket célozza meg. Összetétele fluoridmentes, így ideális azon érzékeny emberek számára, akik ki ha érintkeznek fluoriddal, kontakt dermatitis alakul ki náluk. A fluoridmentes fogkrém megfelelő védelmet kínál a fogszuvasodás ellen, egyben remineralizálhatja a fogzománcot. Ismételt használatával erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez rajta. Ugyanakkor természetes fényt ad a fogaknak. A fogszuvasodás gyakoriságával küzdő egyéneken kétségtelenül segít majd a hozzáadott, magasabb hatóanyag-tartalom, amely hatására csökken a baktériumok száma, így elkerülhető a fogszuvasodás kialakulása. Ez a természetes fogkrém gyengéden ápolja fogaidat és a szájüreget. Összetételéből nem hiányoznak a natúr, természetes anyagok sem. A szuper SPLAT fogkrém térfogata činí 100 ml. Az isteni mentolos íz a fogmosás után is megmarad. Elérheted, hogy fogaid csodásak, mosolyod ragyogó, ínyed pedig egészséges legyenek, így érdemes elkezdeni a kellemes SPLAT fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml Képernyő
Fogkrém SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml Lifestyle

A remek SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml fogkrém lényeges tulajdonságai

  • A gyöngéd SPLAT fogkrém érzékeny fogak esetén enyhíti a fogfájást
  • A fehérítő hatással rendelkező SPLAT fogkrém eltávolítja a fogakon található foltokat
  • Fluoridmentes készítmény
  • Az ismételt használat biztosítja az erős fogzománcot
  • Az összetevők hatására minimálisra csökken a fogszuvasodás kockázata
  • Természetes összetétele nem tartalmaz semmilyen kémiai adalékanyagot.
  • A készítmény mennyisége 100 ml
  • A kiemelkedő élményt biztosítja a fogkrém mentolos íze
  • A finom SPLAT fogkrém segítségével hosszú ideig friss lesz a leheleted

Összetétel

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, PEG-8, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Bicarbonate, Kálium-nitrát, Calcium Lactate, CI 77891, Cink-citrát, Nátrium-metilparaben, PVP, Hidroxiapatit, Sodium Saccharin, Bisabolol, Papain, Limonene. Fluoridmentes.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1732
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168930172

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15