Oldal frissítése

SPLAT Professional Sensitive 100ml

4,9 22 értékelés
2 090 Ft

SPLAT Professional Sensitive 100ml

Ahhoz, hogy egy fogkrém csak pozitív hatással legyen a fogaidra, keress olyan készítményt, amely megfelel minden egyedi igényednek. A remek SPLAT fogkrém alkalmas az érzékeny fogakkal rendelkező emberek számára. A speciális formula garantálja, hogy csökken a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke. Nincs fluorid az összetételében, így ideális azon érzékeny emberek számára, akik ki ha érintkeznek fluoriddal, kontakt dermatitis alakul ki náluk. A fluoridmentes fogkrém kiváló védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, és még a fogzománc remineralizálását is ellátja. Ha rendszeresen használod, erősebbé teszi a fogzománcodat, és védőréteggel látja el. Ugyanakkor gyönyörűen fényessé teszi a fogaidat. Ez a természetes fogkrém gyengéd ápolást nyújt a szájnak és a fogaknak. Kizárólag kiváló minőségű, tisztán természetes összetevőkből készül. A szuper SPLAT fogkrém űrtartalma činí 100 ml. A príma mentolos íznek köszönhetően a fogmosás mindenki számára kedvenc tevékenységgé válik. Az egészséges fogak, a fehér mosoly és a friss lehelet megőrzése érdekében javasoljuk a mennyei SPLAT fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém SPLAT Professional Sensitive 100ml ...
Fogkrém SPLAT Professional Sensitive 100ml ...

A nagyszerű SPLAT Professional Sensitive 100ml fogkrém legfontosabb tulajdonságai

  • A szuper SPLAT fogkrém érzékeny fogakra készült, és enyhíti az irritációt
  • Fluorid nélkül készült
  • Gyakori használat esetén a fogzománcon védőréteget képez
  • Nem terhel kémiai adalékanyagokkal
  • A fogkrém űrtartalma 100 ml
  • A fogmosást remekül kiegészíti a fogkrém mentolos íze
  • Az ízletes SPLAT fogkrém használatával gyönyörű mosolyt és egészséges fogakat kapsz

Összetétel

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, PVP, Calcium Hydroxyapatite, o-Cymen-5-ol, Papain, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Juglans Regia Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Menthyl Lactate, Citrus Limon Peel Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Pullulan, Acacia Senegal Gum Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Xanthophylls, Mannitol, Limonene. Fluoride free.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Zománcvédelem, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1882
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640168930257

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15